fbpx
Hirdetés

Mit kell tudni az MKB EasyCard Gold hitelkártyáról?

2021.09.03.
Szerző: Horák Árpád
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 10:47

Ha hitelkártyánk van, a bank pénzét költjük. A betéti kártyákkal ellentétben itt nincs lehetőségünk rá, hogy az általunk a számlára befizetett pénzt költsük el. A hitelkártya egy hiteltermék, amihez hitelbírálat után juthatunk.

Mit kell tudni az MKB EasyCard Gold hitelkártyáról?

Akár a nettó fizetésünk többszöröse is lehet a hitelkeretünk. A rendelkezésünkre álló keret erejéig költhetünk a kártyáról, és ha az elköltött pénzt a megadott határidőig visszafizetjük, a költésünk kamatmentes. A határidő többnyire a hónap egy bizonyos napja. Hitelkártyával többnyire nem éri meg készpénzt felvenni, de a lehetőség megvan rá. Érdemes hitelkártyát igényelni? Miért lehet jó nekünk? Megnéztük, hogy mit kell tudni az MKB EasyCard Gold hitelkártyáról.

MKB EasyCard Gold hitelkártya

Az MKB bank egyik kártyája az MKB EasyCard Gold hitelkártya. A bank a költések után egy százalék visszatérítést nyújt a számunkra. Tudnunk kell, hogy ez csak meghatározott kereskedőtípusokra, és különböző mértékben igaz. Az MKB EasyCard Gold hitelkártya Mastercard típusú, PayPass funkcióval ellátott érintőkártya.

Az MKB EasyCard Gold hitelkártya jutalékmentes vásárlást tesz lehetővé külföldön és belföldön egyaránt. Akár negyvenöt napig kamatmentesen használhatjuk fel a hitelkeretünket. Különlegessége, hogy nemcsak vásárlások, de csoportos beszedési megbízások után is egy százalék visszatérítést ad. A csoportos beszedési megbízás lehetősége meglepő egy hitelkártyánál, ez a bankszámlákra jellemző szolgáltatás. Vizet, villanyt, telefonszámlát fizetünk így. Ebben az esetben azonban hitelből fizethetjük ki a rezsinket, és ha a megadott akár negyvenöt napon belül rendezzük a hitelkártya-tartozásunkat, a befizetésre kamatmentes kölcsönt kaptunk.

Miért az MKB EasyCard Gold hitelkártya?

Az egy százalékos pénzvisszafizetés mellett az MKB EasyCard Gold hitelkártya díjmentes, a világ összes országára érvényes utazási biztosítást is tartalmaz. A biztosítás segíthet nekünk baleset, betegség esetén, és a poggyászunkban esett károkat is megtérítheti. A biztosításhoz asszisztencia szolgáltatás is jár.

Mégsem ettől különleges az MKB EasyCard Gold hitelkártya, hanem a kiemelt kedvezményektől. A kifejezetten sokat utazóknak szánt hitelkártya lehetőséget nyújt a felhasználóinak arra, hogy egyes repülőtereken használják VIP várókat, használhatják a Budapest Airport Gyorsító Sávját (Fast Track Security Lane) és a Papp László Budapest Sportaréna exkluzív szolgáltatásait. Gyorsabban és egyszerűbben juthatnak be az Arénába, és a Mastercard Prémium Lounge-be is beléphetnek. Számtalan egyéb exkluzív kedvezmény is jár a kártyához ajándék vagy árengedmény formájában. Hotelek, magán egészségügyi szolgáltatók szolgáltatásai vehetők igénybe kedvezménnyel. Persze, még így sem olcsón.

A MKB EasyCard Gold hitelkártya tulajdonosa tagja egy elit klubnak.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

8,4%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Nyári varázs kölcsön

THM

9,8%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

400.000 Ft - 800.000 Ft

§

K&H kiemelt személyi kölcsön

THM

10,9% - 12,7%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

1.000.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Hitelkártyát igényelnék – milyen költségekkel kell számolnom?

Hitelkártyát igényelnék – milyen költségekkel kell számolnom?

2021.03.11.

Ha hitelkártyát igényelnél, jó, ha mindent tudsz róla, de legfőképp a költségeit érdemes ismerned. Az alábbiakból mindent megtudhatsz!

Tovább olvasom
5+1 fontos szabály, amit tarts szem előtt a hitelkártya használatakor

5+1 fontos szabály, amit tarts szem előtt a hitelkártya használatakor

2021.07.15.

A hitelkártya használatára számos szabály vonatkozik, de ezek nem mind kötelezőek. Érdemes azonban betartanod őket, mégpedig a saját érdekedben.

Tovább olvasom
Milyen sorrendben érdemes az adósságokat törleszteni?

Milyen sorrendben érdemes az adósságokat törleszteni?

2022.04.08.

Az adósságok törlesztése fontos, de nem mindegy, hogyan történik – a következőkben ehhez adunk néhány megfontolandó tanácsot.

Tovább olvasom
Hitelkártya és bankkártya – mi a különbség?

Hitelkártya és bankkártya – mi a különbség?

2021.03.17.

Egyre inkább kezd háttérbe szorulni a készpénzzel való fizetés. Webáruházból vásárolunk, vagy a boltban egyre több kedvezményt kínálnak, ha kártyával fizetünk. Nekünk is jó, nem kell figyelnünk, hogy van-e nálunk pénz, nem kell vele összekoszolnunk a kezünket. Hitelkártya és bankkártya segítségével bármekkora összeget ki tudunk fizetni – már persze a meghatározott keretünk erejéig.

Tovább olvasom