Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Mit kell tudni az MKB EasyCard Gold hitelkártyáról?

2021.09.03.
Szerző: Horák Árpád

Ha hitelkártyánk van, a bank pénzét költjük. A betéti kártyákkal ellentétben itt nincs lehetőségünk rá, hogy az általunk a számlára befizetett pénzt költsük el. A hitelkártya egy hiteltermék, amihez hitelbírálat után juthatunk.

Mit kell tudni az MKB EasyCard Gold hitelkártyáról?

Akár a nettó fizetésünk többszöröse is lehet a hitelkeretünk. A rendelkezésünkre álló keret erejéig költhetünk a kártyáról, és ha az elköltött pénzt a megadott határidőig visszafizetjük, a költésünk kamatmentes. A határidő többnyire a hónap egy bizonyos napja. Hitelkártyával többnyire nem éri meg készpénzt felvenni, de a lehetőség megvan rá. Érdemes hitelkártyát igényelni? Miért lehet jó nekünk? Megnéztük, hogy mit kell tudni az MKB EasyCard Gold hitelkártyáról.

MKB EasyCard Gold hitelkártya

Az MKB bank egyik kártyája az MKB EasyCard Gold hitelkártya. A bank a költések után egy százalék visszatérítést nyújt a számunkra. Tudnunk kell, hogy ez csak meghatározott kereskedőtípusokra, és különböző mértékben igaz. Az MKB EasyCard Gold hitelkártya Mastercard típusú, PayPass funkcióval ellátott érintőkártya.

Az MKB EasyCard Gold hitelkártya jutalékmentes vásárlást tesz lehetővé külföldön és belföldön egyaránt. Akár negyvenöt napig kamatmentesen használhatjuk fel a hitelkeretünket. Különlegessége, hogy nemcsak vásárlások, de csoportos beszedési megbízások után is egy százalék visszatérítést ad. A csoportos beszedési megbízás lehetősége meglepő egy hitelkártyánál, ez a bankszámlákra jellemző szolgáltatás. Vizet, villanyt, telefonszámlát fizetünk így. Ebben az esetben azonban hitelből fizethetjük ki a rezsinket, és ha a megadott akár negyvenöt napon belül rendezzük a hitelkártya-tartozásunkat, a befizetésre kamatmentes kölcsönt kaptunk.

Miért az MKB EasyCard Gold hitelkártya?

Az egy százalékos pénzvisszafizetés mellett az MKB EasyCard Gold hitelkártya díjmentes, a világ összes országára érvényes utazási biztosítást is tartalmaz. A biztosítás segíthet nekünk baleset, betegség esetén, és a poggyászunkban esett károkat is megtérítheti. A biztosításhoz asszisztencia szolgáltatás is jár.

Mégsem ettől különleges az MKB EasyCard Gold hitelkártya, hanem a kiemelt kedvezményektől. A kifejezetten sokat utazóknak szánt hitelkártya lehetőséget nyújt a felhasználóinak arra, hogy egyes repülőtereken használják VIP várókat, használhatják a Budapest Airport Gyorsító Sávját (Fast Track Security Lane) és a Papp László Budapest Sportaréna exkluzív szolgáltatásait. Gyorsabban és egyszerűbben juthatnak be az Arénába, és a Mastercard Prémium Lounge-be is beléphetnek. Számtalan egyéb exkluzív kedvezmény is jár a kártyához ajándék vagy árengedmény formájában. Hotelek, magán egészségügyi szolgáltatók szolgáltatásai vehetők igénybe kedvezménnyel. Persze, még így sem olcsón.

A MKB EasyCard Gold hitelkártya tulajdonosa tagja egy elit klubnak.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Prémium400 Kölcsön Számlával

THM

7,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 10.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

8,17%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Fapados Kölcsön

THM

14,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Hitelkártyát igényelnék – milyen költségekkel kell számolnom?

Hitelkártyát igényelnék – milyen költségekkel kell számolnom?

2021.03.11.

Ha hitelkártyát igényelnél, jó, ha mindent tudsz róla, de legfőképp a költségeit érdemes ismerned. Az alábbiakból mindent megtudhatsz!

Tovább olvasom
Hitelkártya és bankkártya – mi a különbség?

Hitelkártya és bankkártya – mi a különbség?

2021.03.17.

Egyre inkább kezd háttérbe szorulni a készpénzzel való fizetés. Webáruházból vásárolunk, vagy a boltban egyre több kedvezményt kínálnak, ha kártyával fizetünk. Nekünk is jó, nem kell figyelnünk, hogy van-e nálunk pénz, nem kell vele összekoszolnunk a kezünket. Hitelkártya és bankkártya segítségével bármekkora összeget ki tudunk fizetni – már persze a meghatározott keretünk erejéig.

Tovább olvasom
5 fontos kérdés és válasz a hitelkártyákkal kapcsolatban

5 fontos kérdés és válasz a hitelkártyákkal kapcsolatban

2021.09.21.

A hitelkártyák ismert terméknek számítanak a banki termékek között. Szinte mindenkinek van bankkártyája, ma már a kártyás fizetés mindennapossá vált.

Tovább olvasom
Hitelkártya igénylésének feltételei

Hitelkártya igénylésének feltételei

2021.06.11.

Volt már szó arról, hogy hogyan használhatod megfelelően a hitelkártyádat, arról viszont még nem, hogy mit tegyél akkor, ha hitelkártyát igényelnél. A feltételei nem teljesíthetetlenek, és ha valóban tudod magad tartani a megfelelő használathoz, akkor csak nyerhetsz vele!

Tovább olvasom