Hirdetés

Mit kell tudni az MKB EasyCard Gold hitelkártyáról?

2021.09.03.
Szerző: Horák Árpád Árpád
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 10:47

Ha hitelkártyánk van, a bank pénzét költjük. A betéti kártyákkal ellentétben itt nincs lehetőségünk rá, hogy az általunk a számlára befizetett pénzt költsük el. A hitelkártya egy hiteltermék, amihez hitelbírálat után juthatunk.

Mit kell tudni az MKB EasyCard Gold hitelkártyáról?

Akár a nettó fizetésünk többszöröse is lehet a hitelkeretünk. A rendelkezésünkre álló keret erejéig költhetünk a kártyáról, és ha az elköltött pénzt a megadott határidőig visszafizetjük, a költésünk kamatmentes. A határidő többnyire a hónap egy bizonyos napja. Hitelkártyával többnyire nem éri meg készpénzt felvenni, de a lehetőség megvan rá. Érdemes hitelkártyát igényelni? Miért lehet jó nekünk? Megnéztük, hogy mit kell tudni az MKB EasyCard Gold hitelkártyáról.

MKB EasyCard Gold hitelkártya

Az MKB bank egyik kártyája az MKB EasyCard Gold hitelkártya. A bank a költések után egy százalék visszatérítést nyújt a számunkra. Tudnunk kell, hogy ez csak meghatározott kereskedőtípusokra, és különböző mértékben igaz. Az MKB EasyCard Gold hitelkártya Mastercard típusú, PayPass funkcióval ellátott érintőkártya.

Az MKB EasyCard Gold hitelkártya jutalékmentes vásárlást tesz lehetővé külföldön és belföldön egyaránt. Akár negyvenöt napig kamatmentesen használhatjuk fel a hitelkeretünket. Különlegessége, hogy nemcsak vásárlások, de csoportos beszedési megbízások után is egy százalék visszatérítést ad. A csoportos beszedési megbízás lehetősége meglepő egy hitelkártyánál, ez a bankszámlákra jellemző szolgáltatás. Vizet, villanyt, telefonszámlát fizetünk így. Ebben az esetben azonban hitelből fizethetjük ki a rezsinket, és ha a megadott akár negyvenöt napon belül rendezzük a hitelkártya-tartozásunkat, a befizetésre kamatmentes kölcsönt kaptunk.

Miért az MKB EasyCard Gold hitelkártya?

Az egy százalékos pénzvisszafizetés mellett az MKB EasyCard Gold hitelkártya díjmentes, a világ összes országára érvényes utazási biztosítást is tartalmaz. A biztosítás segíthet nekünk baleset, betegség esetén, és a poggyászunkban esett károkat is megtérítheti. A biztosításhoz asszisztencia szolgáltatás is jár.

Mégsem ettől különleges az MKB EasyCard Gold hitelkártya, hanem a kiemelt kedvezményektől. A kifejezetten sokat utazóknak szánt hitelkártya lehetőséget nyújt a felhasználóinak arra, hogy egyes repülőtereken használják VIP várókat, használhatják a Budapest Airport Gyorsító Sávját (Fast Track Security Lane) és a Papp László Budapest Sportaréna exkluzív szolgáltatásait. Gyorsabban és egyszerűbben juthatnak be az Arénába, és a Mastercard Prémium Lounge-be is beléphetnek. Számtalan egyéb exkluzív kedvezmény is jár a kártyához ajándék vagy árengedmény formájában. Hotelek, magán egészségügyi szolgáltatók szolgáltatásai vehetők igénybe kedvezménnyel. Persze, még így sem olcsón.

A MKB EasyCard Gold hitelkártya tulajdonosa tagja egy elit klubnak.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

5+1 fontos szabály, amit tarts szem előtt a hitelkártya használatakor

5+1 fontos szabály, amit tarts szem előtt a hitelkártya használatakor

2021.07.15.

A hitelkártya használatára számos szabály vonatkozik, de ezek nem mind kötelezőek. Érdemes azonban betartanod őket, mégpedig a saját érdekedben.

Tovább olvasom
Mire jó a dombornyomott bankkártya?

Mire jó a dombornyomott bankkártya?

2020.11.17.

Az érintés nélküli fizetés korában jogos a kérdés, hogy mire jó a dombornyomott kártya, illetve érdemes-e még ezt választani lényegesen magasabb éves díjért. Az alábbiakban összegyűjtöttük a főbb tudnivalókat.

Tovább olvasom
Hogyan tudjuk visszafizetni a hitelkártya tartozást?

Hogyan tudjuk visszafizetni a hitelkártya tartozást?

2022.11.04.

Hogyan tudjuk visszafizetni a hitelkártya tartozást? A hitelkártya egyik alapvető „szabálya”, hogy nem szabad (érdemes) tartozást felhalmozni, hiszen könnyedén nehéz helyzetbe kerülhetünk, ha erre nem figyelünk. Mi történik akkor, ha mégis tartozásunk van? Milyen lehetőségek állnak előttünk?

Tovább olvasom
Milyen sorrendben érdemes az adósságokat törleszteni?

Milyen sorrendben érdemes az adósságokat törleszteni?

2022.04.08.

Az adósságok törlesztése fontos, de nem mindegy, hogyan történik – a következőkben ehhez adunk néhány megfontolandó tanácsot.

Tovább olvasom