Hirdetés

Nézzük át a Széchenyi GO! konstrukciókat részletesen

2021.08.29.
Szerző: banknavigator.hu
Utoljára módosítva: 2021. augusztus 27. 11:55

A Széchenyi GO! konstrukciókat érdemes részletesen is megismerni, hiszen sokat segíthetnek a vállalkozásod sikeresebbé tételében – lássuk, mit kell tudni róluk!

Nézzük át a Széchenyi GO! konstrukciókat részletesen

A Széchenyi GO! konstrukciók július eleje óta elérhetőek, és sokan már éltek is a lehetőséggel. A KAVOSZ Széchenyi Kártya Újraindítási Programjának keretein belül elérhető hitelkonstrukciókon felül elérhetőek még a régebbi termékek is – kivéve a Munkahelymegtartó hitelt –, és, mivel az ügyleti kamat ezek esetében is 0 és 0,5% közötti, érdemes elgondolkodni az igénylésen, amennyiben szükséged lenne egy kis tőkeinjekcióra.

Mit kell tudni a Széchenyi GO! konstrukciókról?

Jelen pillanatban ötféle Széchenyi GO! konstrukció érhető el, melyek alapvetően különböznek egymástól, azaz mindegyik más célra használható fel, más-más kondíciókkal.

  • A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO! egy folyószámlahitel fix, 0,1%-os nettó ügyleti kamattal, legfeljebb 100 millió forintig.
  • A Széchenyi Likviditási Hitel Plusz egy szabadon felhasználható forgóeszközhitel fix, 0,2%-os nettó ügyleti kamattal, maximum 250 millió forintig, 3 éves futamidőre.
  • A Széchenyi Beruházási Hitel GO! egy beruházási hitel fix, 0,5%-os nettó ügyleti kamattal, akár 1 milliárd forintig, 10 éves futamidőre.
  • A Széchenyi Turisztikai Kártya GO! a turisztikai ágazat vállalkozásait célzó hitelkonstrukció, ami kamatmentes turisztikai kártyával maximum 3 évre akár 250 millió forintig is igényelhető.
  • Az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO! az agrár-vállalkozásokat célzó beruházási hitel, amely akár 1 milliárd forint hitelösszegig is igényelhető, fix, 0,5%-os nettó ügyleti kamattal, maximum 10 éves futamidőre.

Hol lehet igényelni a Széchenyi GO! konstrukciókat?

A legtöbb kereskedelmi bankban már lehet igényelni az új Széchenyi GO! konstrukciókat, de a KAVOSZ irodáiban is elérhetőek. Fontos viszont tudni, hogy ugyan a KAVOSZ által megadott alapfeltételek mindenhol megegyeznek, azonban a bankok között lehetnek eltérések, így például a maximálisan igényelhető hitelösszeg, a szerződésmódosítással kapcsolatos költségek, illetve a bankszámladíjak bankonként változóak. Azt is meg kell említeni, hogy a Széchenyi GO! konstrukciók csak egy része érhető el bizonyos bankoknál, az összes bevezetése még várat magára.

Éppen ezért, ha érdekelnek a Széchenyi GO! konstrukciók, tekintsd meg oldalunkon a bankok kínálatát, majd indítsd el az igénylést online!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

K&H személyi kölcsön

THM

8,5% - 14,2%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

Prémium Kölcsön

THM

18,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 2.990.000 Ft

§

Fapados Kölcsön

THM

14,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Mi a különbség az új Széchenyi folyószámlahitel és a sima folyószámlahitel között?

Mi a különbség az új Széchenyi folyószámlahitel és a sima folyószámlahitel között?

2020.07.21.

A legfontosabb különbség az új Széchenyi folyószámlahitel és egy hagyományos, a lakosság számára is elérhető folyószámlahitel között, hogy az előbbit csakis vállalkozások igényelhetik. Magánemberként kizárólag a lakossági folyószámlahitelekhez férsz hozzá, hiszen az új Széchenyi folyószámlahitelt csak cégnévre adják ki.

Tovább olvasom
Miben különbözik az NHP Hajrá és a Széchenyi hitel?

Miben különbözik az NHP Hajrá és a Széchenyi hitel?

2021.04.30.

Az NHP Hajrá és a Széchenyi hitel egymás alternatívái – legalábbis látszólag. Az alábbiakban a különbségeket vesszük górcső alá.

Tovább olvasom
Széchenyi hitelt igényelnél? Ezekre a dokumentumokra lesz szükség!

Széchenyi hitelt igényelnél? Ezekre a dokumentumokra lesz szükség!

2021.10.01.

A vállalkozásunk működését nagyban segítheti egy folyószámla hitelkeret. A Széchenyi hitelek számtalan formája érhető el. Van Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!, Van Széchenyi Kártya Likviditási hitel GO! és Széchenyi Kártya Folyószámlahitel. Turisztikai célú fejlesztésekhez ott van a Széchenyi Turisztikai Kártya GO!. Beruházáshoz a Széchenyi Beruházási Kártya GO!, agrár-vállalkozásoknak pedig az Agrár Széchenyi Kártya és az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO! Ha kiválasztottuk a számunkra megfelelőt, az igényléshez dokumentumokra lesz szükség. Lássuk, mik ezek.

Tovább olvasom
Minden, amit a Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel igénylése előtt érdemes tudnod!

Minden, amit a Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel igénylése előtt érdemes tudnod!

2021.09.23.

Egy beruházás minden vállalkozás számára komoly döntés. Beruházással a cég növekedési pályán maradhat, fejlődhet, és még nyereségesebbé válhat. Néha a beruházásokat nem egyszerű saját forrásból megvalósítani, egy gazdasági visszaesés lenullázhatja a cég tartalékait.

Tovább olvasom