Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Nézzük át a Széchenyi GO! konstrukciókat részletesen

2021.08.29.
Szerző: Banknavigator

A Széchenyi GO! konstrukciókat érdemes részletesen is megismerni, hiszen sokat segíthetnek a vállalkozásod sikeresebbé tételében – lássuk, mit kell tudni róluk!

Nézzük át a Széchenyi GO! konstrukciókat részletesen

A Széchenyi GO! konstrukciók július eleje óta elérhetőek, és sokan már éltek is a lehetőséggel. A KAVOSZ Széchenyi Kártya Újraindítási Programjának keretein belül elérhető hitelkonstrukciókon felül elérhetőek még a régebbi termékek is – kivéve a Munkahelymegtartó hitelt –, és, mivel az ügyleti kamat ezek esetében is 0 és 0,5% közötti, érdemes elgondolkodni az igénylésen, amennyiben szükséged lenne egy kis tőkeinjekcióra.

Mit kell tudni a Széchenyi GO! konstrukciókról?

Jelen pillanatban ötféle Széchenyi GO! konstrukció érhető el, melyek alapvetően különböznek egymástól, azaz mindegyik más célra használható fel, más-más kondíciókkal.

  • A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO! egy folyószámlahitel fix, 0,1%-os nettó ügyleti kamattal, legfeljebb 100 millió forintig.
  • A Széchenyi Likviditási Hitel Plusz egy szabadon felhasználható forgóeszközhitel fix, 0,2%-os nettó ügyleti kamattal, maximum 250 millió forintig, 3 éves futamidőre.
  • A Széchenyi Beruházási Hitel GO! egy beruházási hitel fix, 0,5%-os nettó ügyleti kamattal, akár 1 milliárd forintig, 10 éves futamidőre.
  • A Széchenyi Turisztikai Kártya GO! a turisztikai ágazat vállalkozásait célzó hitelkonstrukció, ami kamatmentes turisztikai kártyával maximum 3 évre akár 250 millió forintig is igényelhető.
  • Az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO! az agrár-vállalkozásokat célzó beruházási hitel, amely akár 1 milliárd forint hitelösszegig is igényelhető, fix, 0,5%-os nettó ügyleti kamattal, maximum 10 éves futamidőre.

Hol lehet igényelni a Széchenyi GO! konstrukciókat?

A legtöbb kereskedelmi bankban már lehet igényelni az új Széchenyi GO! konstrukciókat, de a KAVOSZ irodáiban is elérhetőek. Fontos viszont tudni, hogy ugyan a KAVOSZ által megadott alapfeltételek mindenhol megegyeznek, azonban a bankok között lehetnek eltérések, így például a maximálisan igényelhető hitelösszeg, a szerződésmódosítással kapcsolatos költségek, illetve a bankszámladíjak bankonként változóak. Azt is meg kell említeni, hogy a Széchenyi GO! konstrukciók csak egy része érhető el bizonyos bankoknál, az összes bevezetése még várat magára.

Éppen ezért, ha érdekelnek a Széchenyi GO! konstrukciók, tekintsd meg oldalunkon a bankok kínálatát, majd indítsd el az igénylést online!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Prémium400 Kölcsön Számlával

THM

7,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 10.000.000 Ft

§

MKB Mosoly Személyi kölcsön

THM

7,2% - 13,8%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

Provident Havi Kölcsön

THM

24,6%

Futamidő

30 hó

Hitelösszeg

600.000 Ft - 1.500.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Lízingfinanszírozást igényelhetnek a vállalkozások

Lízingfinanszírozást igényelhetnek a vállalkozások

2021.07.28.

A lízingfinanszírozás újra népszerű, és ezt most a vállalkozások is kihasználhatják!

Tovább olvasom
Milyen támogatást kapnak a vállalkozások jelenleg?

Milyen támogatást kapnak a vállalkozások jelenleg?

2020.07.13.

Ha vállalkozó vagy, akkor van rá némi esély, hogy egy igencsak nehéz időszakon vagy most túl, sőt, akár az is lehet, hogy még nem is sikerült teljesen leküzdened a problémákat, amelyeket a világjárvány, illetve a veszélyhelyzet kihirdetése okozott neked az utóbbi néhány hónapban. Éppen ezért jó, ha tudod, hogy milyen támogatást kapnak a vállalkozások jelenleg, hiszen, ha olyat találsz köztük, ami illik a helyzetedre, akkor viszonylag egyszerűen oldhatod meg a problémáidat.

Tovább olvasom
KAVOSZ-ról vállalkozói hiteleknél, feltételek!

KAVOSZ-ról vállalkozói hiteleknél, feltételek!

2020.07.15.

A KAVOSZ Zrt. viszonylag régóta létezik: 2002-ben indult a története, és a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások egyszerűsített módon történő, kedvezményes kamatozású hitelhez jutásában játszik szerepet. A KAVOSZ a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara közös projektje, és a nevét is e két szervezetről kapta.

Tovább olvasom
Szeptember végétől elérhető lehet a Széchenyi Mikrohitel GO!

Szeptember végétől elérhető lehet a Széchenyi Mikrohitel GO!

2021.09.08.

Most indul a vállalkozásod? Fejlesztenél? Nem lesz könnyű. A pénzintézetek a stabil, több éve működő vállalkozásokat szeretik hitelezni. Egy induló vállalkozás kétesélyes. Nem lehet tudni, mi lesz belőle. De ha mégis hitel kellene egy nagyobb fejlesztéshez, akkor magas kamatra és magas költségekre készülhetünk. De mit lehet tenni? Van megoldás? Szeptember végétől elérhető lehet a Széchenyi Mikrohitel GO!. Mutatjuk, milyen lehetőségeink lesznek.

Tovább olvasom