fbpx
Hirdetés

Nézzük át a Széchenyi GO! konstrukciókat részletesen

2021.08.29.
Szerző: banknavigator.hu
Utoljára módosítva: 2021. augusztus 27. 11:55

A Széchenyi GO! konstrukciókat érdemes részletesen is megismerni, hiszen sokat segíthetnek a vállalkozásod sikeresebbé tételében – lássuk, mit kell tudni róluk!

Nézzük át a Széchenyi GO! konstrukciókat részletesen

A Széchenyi GO! konstrukciók július eleje óta elérhetőek, és sokan már éltek is a lehetőséggel. A KAVOSZ Széchenyi Kártya Újraindítási Programjának keretein belül elérhető hitelkonstrukciókon felül elérhetőek még a régebbi termékek is – kivéve a Munkahelymegtartó hitelt –, és, mivel az ügyleti kamat ezek esetében is 0 és 0,5% közötti, érdemes elgondolkodni az igénylésen, amennyiben szükséged lenne egy kis tőkeinjekcióra.

Mit kell tudni a Széchenyi GO! konstrukciókról?

Jelen pillanatban ötféle Széchenyi GO! konstrukció érhető el, melyek alapvetően különböznek egymástól, azaz mindegyik más célra használható fel, más-más kondíciókkal.

  • A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO! egy folyószámlahitel fix, 0,1%-os nettó ügyleti kamattal, legfeljebb 100 millió forintig.
  • A Széchenyi Likviditási Hitel Plusz egy szabadon felhasználható forgóeszközhitel fix, 0,2%-os nettó ügyleti kamattal, maximum 250 millió forintig, 3 éves futamidőre.
  • A Széchenyi Beruházási Hitel GO! egy beruházási hitel fix, 0,5%-os nettó ügyleti kamattal, akár 1 milliárd forintig, 10 éves futamidőre.
  • A Széchenyi Turisztikai Kártya GO! a turisztikai ágazat vállalkozásait célzó hitelkonstrukció, ami kamatmentes turisztikai kártyával maximum 3 évre akár 250 millió forintig is igényelhető.
  • Az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO! az agrár-vállalkozásokat célzó beruházási hitel, amely akár 1 milliárd forint hitelösszegig is igényelhető, fix, 0,5%-os nettó ügyleti kamattal, maximum 10 éves futamidőre.

Hol lehet igényelni a Széchenyi GO! konstrukciókat?

A legtöbb kereskedelmi bankban már lehet igényelni az új Széchenyi GO! konstrukciókat, de a KAVOSZ irodáiban is elérhetőek. Fontos viszont tudni, hogy ugyan a KAVOSZ által megadott alapfeltételek mindenhol megegyeznek, azonban a bankok között lehetnek eltérések, így például a maximálisan igényelhető hitelösszeg, a szerződésmódosítással kapcsolatos költségek, illetve a bankszámladíjak bankonként változóak. Azt is meg kell említeni, hogy a Széchenyi GO! konstrukciók csak egy része érhető el bizonyos bankoknál, az összes bevezetése még várat magára.

Éppen ezért, ha érdekelnek a Széchenyi GO! konstrukciók, tekintsd meg oldalunkon a bankok kínálatát, majd indítsd el az igénylést online!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

8,4%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Nyári varázs kölcsön

THM

9,8%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

400.000 Ft - 800.000 Ft

§

K&H kiemelt személyi kölcsön

THM

10,9% - 12,7%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

1.000.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Mit érdemes tudni a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitelről?

Mit érdemes tudni a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitelről?

2020.12.28.

A Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel segítséget nyújt a vállalkozások számára ebben a különösen nehéz időszakban.

Tovább olvasom
Milyen támogatást kapnak a vállalkozások jelenleg?

Milyen támogatást kapnak a vállalkozások jelenleg?

2020.07.13.

Ha vállalkozó vagy, akkor van rá némi esély, hogy egy igencsak nehéz időszakon vagy most túl, sőt, akár az is lehet, hogy még nem is sikerült teljesen leküzdened a problémákat, amelyeket a világjárvány, illetve a veszélyhelyzet kihirdetése okozott neked az utóbbi néhány hónapban. Éppen ezért jó, ha tudod, hogy milyen támogatást kapnak a vállalkozások jelenleg, hiszen, ha olyat találsz köztük, ami illik a helyzetedre, akkor viszonylag egyszerűen oldhatod meg a problémáidat.

Tovább olvasom
Milyen feltételekkel igényelhető a Széchenyi Turisztikai Kártya?

Milyen feltételekkel igényelhető a Széchenyi Turisztikai Kártya?

2021.06.23.

A Széchenyi Turisztikai Kártya, ahogy a neve is mutatja, a turisztikai szektorban tevékenykedő mikro-, kis- és középvállalkozások számára elérhető kedvezményes, kiemelt állami kamat-, kezességidíj- és költségtámogatást élvező, szabad felhasználású folyószámlahitel, amely a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet kezelésére, illetve a vele együtt járó kedvezőtlen gazdasági és financiális hatások enyhítésére szolgál.

Tovább olvasom
KAVOSZ-ról vállalkozói hiteleknél, feltételek!

KAVOSZ-ról vállalkozói hiteleknél, feltételek!

2020.07.15.

A KAVOSZ Zrt. viszonylag régóta létezik: 2002-ben indult a története, és a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások egyszerűsített módon történő, kedvezményes kamatozású hitelhez jutásában játszik szerepet. A KAVOSZ a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara közös projektje, és a nevét is e két szervezetről kapta.

Tovább olvasom