fbpx
Hirdetés

Nézzük át a Széchenyi GO! konstrukciókat részletesen

2021.08.29.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2021. augusztus 27. 11:55

A Széchenyi GO! konstrukciókat érdemes részletesen is megismerni, hiszen sokat segíthetnek a vállalkozásod sikeresebbé tételében – lássuk, mit kell tudni róluk!

Nézzük át a Széchenyi GO! konstrukciókat részletesen

A Széchenyi GO! konstrukciók július eleje óta elérhetőek, és sokan már éltek is a lehetőséggel. A KAVOSZ Széchenyi Kártya Újraindítási Programjának keretein belül elérhető hitelkonstrukciókon felül elérhetőek még a régebbi termékek is – kivéve a Munkahelymegtartó hitelt –, és, mivel az ügyleti kamat ezek esetében is 0 és 0,5% közötti, érdemes elgondolkodni az igénylésen, amennyiben szükséged lenne egy kis tőkeinjekcióra.

Mit kell tudni a Széchenyi GO! konstrukciókról?

Jelen pillanatban ötféle Széchenyi GO! konstrukció érhető el, melyek alapvetően különböznek egymástól, azaz mindegyik más célra használható fel, más-más kondíciókkal.

  • A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO! egy folyószámlahitel fix, 0,1%-os nettó ügyleti kamattal, legfeljebb 100 millió forintig.
  • A Széchenyi Likviditási Hitel Plusz egy szabadon felhasználható forgóeszközhitel fix, 0,2%-os nettó ügyleti kamattal, maximum 250 millió forintig, 3 éves futamidőre.
  • A Széchenyi Beruházási Hitel GO! egy beruházási hitel fix, 0,5%-os nettó ügyleti kamattal, akár 1 milliárd forintig, 10 éves futamidőre.
  • A Széchenyi Turisztikai Kártya GO! a turisztikai ágazat vállalkozásait célzó hitelkonstrukció, ami kamatmentes turisztikai kártyával maximum 3 évre akár 250 millió forintig is igényelhető.
  • Az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO! az agrár-vállalkozásokat célzó beruházási hitel, amely akár 1 milliárd forint hitelösszegig is igényelhető, fix, 0,5%-os nettó ügyleti kamattal, maximum 10 éves futamidőre.

Hol lehet igényelni a Széchenyi GO! konstrukciókat?

A legtöbb kereskedelmi bankban már lehet igényelni az új Széchenyi GO! konstrukciókat, de a KAVOSZ irodáiban is elérhetőek. Fontos viszont tudni, hogy ugyan a KAVOSZ által megadott alapfeltételek mindenhol megegyeznek, azonban a bankok között lehetnek eltérések, így például a maximálisan igényelhető hitelösszeg, a szerződésmódosítással kapcsolatos költségek, illetve a bankszámladíjak bankonként változóak. Azt is meg kell említeni, hogy a Széchenyi GO! konstrukciók csak egy része érhető el bizonyos bankoknál, az összes bevezetése még várat magára.

Éppen ezért, ha érdekelnek a Széchenyi GO! konstrukciók, tekintsd meg oldalunkon a bankok kínálatát, majd indítsd el az igénylést online!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Számíthat Ránk kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

52 hét

Hitelösszeg

150.000 Ft - 400.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

13,90% -16,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Vállalati hitelek mikro-vállalkozások számára

Vállalati hitelek mikro-vállalkozások számára

2021.12.08.

Az igazán kis vállalkozások nincsenek könnyű helyzetben. Egy egyéni vállalkozó, aki egyedül dolgozik a saját vállalkozásában, esetleg még az árbevétele is alacsony, nem rendelkezik túl nagy mozgástérrel. De mit tehet egy mikro-vállalkozás, ha van egy jó ötlete, de nincs tőkéje a megvalósításához? Megnéztük, milyen vállalati hitelek érhetőek el mikro-vállalkozásoknak.

Tovább olvasom
Széchenyi Hitel 2022: mire lehet kölcsönt kapni?

Széchenyi Hitel 2022: mire lehet kölcsönt kapni?

2022.11.15.

Mire lehet kölcsönt kapni az új Széchenyi Kártya Programban? A kínálat széles, az érdeklődő vállalkozások minden bizonnyal megtalálják számításaikat hitelcéljaikra a különböző konstrukciók között. Ha jogosultak vagyunk az adott hitelre, akkor érdemes minél előbb elindítani az igénylést!

Tovább olvasom
Széchenyi hitelt igényelnél? Ezekre a dokumentumokra lesz szükség!

Széchenyi hitelt igényelnél? Ezekre a dokumentumokra lesz szükség!

2021.10.01.

A vállalkozásunk működését nagyban segítheti egy folyószámla hitelkeret. A Széchenyi hitelek számtalan formája érhető el. Van Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!, Van Széchenyi Kártya Likviditási hitel GO! és Széchenyi Kártya Folyószámlahitel. Turisztikai célú fejlesztésekhez ott van a Széchenyi Turisztikai Kártya GO!. Beruházáshoz a Széchenyi Beruházási Kártya GO!, agrár-vállalkozásoknak pedig az Agrár Széchenyi Kártya és az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO! Ha kiválasztottuk a számunkra megfelelőt, az igényléshez dokumentumokra lesz szükség. Lássuk, mik ezek.

Tovább olvasom
Miben különbözik az NHP Hajrá és a Széchenyi hitel?

Miben különbözik az NHP Hajrá és a Széchenyi hitel?

2021.04.30.

Az NHP Hajrá és a Széchenyi hitel egymás alternatívái – legalábbis látszólag. Az alábbiakban a különbségeket vesszük górcső alá.

Tovább olvasom