Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Nézzük át a Széchenyi GO! konstrukciókat részletesen

2021.08.29.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. július 17. 19:15

A Széchenyi GO! konstrukciókat érdemes részletesen is megismerni, hiszen sokat segíthetnek a vállalkozásod sikeresebbé tételében – lássuk, mit kell tudni róluk!

Nézzük át a Széchenyi GO! konstrukciókat részletesen

A Széchenyi GO! konstrukciók július eleje óta elérhetőek, és sokan már éltek is a lehetőséggel. A KAVOSZ Széchenyi Kártya Újraindítási Programjának keretein belül elérhető hitelkonstrukciókon felül elérhetőek még a régebbi termékek is – kivéve a Munkahelymegtartó hitelt –, és, mivel az ügyleti kamat ezek esetében is 0 és 0,5% közötti, érdemes elgondolkodni az igénylésen, amennyiben szükséged lenne egy kis tőkeinjekcióra.

Mit kell tudni a Széchenyi GO! konstrukciókról?

Jelen pillanatban ötféle Széchenyi GO! konstrukció érhető el, melyek alapvetően különböznek egymástól, azaz mindegyik más célra használható fel, más-más kondíciókkal.

  • A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO! egy folyószámlahitel fix, 0,1%-os nettó ügyleti kamattal, legfeljebb 100 millió forintig.
  • A Széchenyi Likviditási Hitel Plusz egy szabadon felhasználható forgóeszközhitel fix, 0,2%-os nettó ügyleti kamattal, maximum 250 millió forintig, 3 éves futamidőre.
  • A Széchenyi Beruházási Hitel GO! egy beruházási hitel fix, 0,5%-os nettó ügyleti kamattal, akár 1 milliárd forintig, 10 éves futamidőre.
  • A Széchenyi Turisztikai Kártya GO! a turisztikai ágazat vállalkozásait célzó hitelkonstrukció, ami kamatmentes turisztikai kártyával maximum 3 évre akár 250 millió forintig is igényelhető.
  • Az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO! az agrár-vállalkozásokat célzó beruházási hitel, amely akár 1 milliárd forint hitelösszegig is igényelhető, fix, 0,5%-os nettó ügyleti kamattal, maximum 10 éves futamidőre.

Hol lehet igényelni a Széchenyi GO! konstrukciókat?

A legtöbb kereskedelmi bankban már lehet igényelni az új Széchenyi GO! konstrukciókat, de a KAVOSZ irodáiban is elérhetőek. Fontos viszont tudni, hogy ugyan a KAVOSZ által megadott alapfeltételek mindenhol megegyeznek, azonban a bankok között lehetnek eltérések, így például a maximálisan igényelhető hitelösszeg, a szerződésmódosítással kapcsolatos költségek, illetve a bankszámladíjak bankonként változóak. Azt is meg kell említeni, hogy a Széchenyi GO! konstrukciók csak egy része érhető el bizonyos bankoknál, az összes bevezetése még várat magára.

Éppen ezért, ha érdekelnek a Széchenyi GO! konstrukciók, tekintsd meg oldalunkon a bankok kínálatát, majd indítsd el az igénylést online!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Új Széchenyi hitelekről részletesen

Új Széchenyi hitelekről részletesen

2020.07.10.

Vállalkozással keresed a kenyeredet, és szükséged lenne valamilyen fejlesztéshez egy nagyobb pénzösszegre? Esetleg egy kisebb likviditási gondot szeretnél megoldani, vagy szeretnéd biztonságban tudni magad egy bármikor hozzáférhető összeg által? Akkor az új Széchenyi hiteleket neked találták ki!

Tovább olvasom
Mekkora kölcsönt kaphat a cégem?

Mekkora kölcsönt kaphat a cégem?

2020.07.17.

Rengeteg kérdés érkezett hozzánk az utóbbi időben, ami arra vonatkozott, hogy mekkora kölcsönt kaphat egy cég a jelenlegi helyzetben, ám ez egy olyan problémakör, amire egyszerűen lehetetlen egy rövid mondattal válaszolni. Minden cég más és más, ahogy a pénzintézetek sem egyformák, így a hitel mértékének kérdése is számtalan tényezőtől függ.

Tovább olvasom
Lízingfinanszírozást igényelhetnek a vállalkozások

Lízingfinanszírozást igényelhetnek a vállalkozások

2021.07.28.

A lízingfinanszírozás újra népszerű, és ezt most a vállalkozások is kihasználhatják!

Tovább olvasom
Széchenyi Hitel 2022: mire lehet kölcsönt kapni?

Széchenyi Hitel 2022: mire lehet kölcsönt kapni?

2022.11.15.

Mire lehet kölcsönt kapni az új Széchenyi Kártya Programban? A kínálat széles, az érdeklődő vállalkozások minden bizonnyal megtalálják számításaikat hitelcéljaikra a különböző konstrukciók között. Ha jogosultak vagyunk az adott hitelre, akkor érdemes minél előbb elindítani az igénylést!

Tovább olvasom