Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Tudj meg mindent a MagNet Bank lakáshitel-ajánlatairól!

2023.07.12.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2023. július 12. 10:21

A MagNet Bank lakáshitel-ajánlatai között Te is megtalálhatod azt a konstrukciót, amellyel megvalósíthatod a céljaidat!

Tudj meg mindent a MagNet Bank lakáshitel-ajánlatairól!

A MagNet Bank lakáshitel-ajánlatai minden olyan célt segítenek megvalósítani, ami ingatlannal kapcsolatos, sőt, más célokra is felhasználhatóak, ha a megfelelő konstrukciót választod. Napjaink hitelkamatai sajnos nem a legkedvezőbbek, ám az alábbiakban láthatod majd, hogy nem is kell kifejezetten magasnak lenniük, csupán a megfelelő bankot kell megtalálnod hozzá.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a döntésedet, a következőkben részletesen ismertetjük a MagNet Bank lakáshitel-ajánlatait.

A MagNet Bank lakáshitel-ajánlatainak hitelcéljai

A MagNet Bank lakáshitel-ajánlatai között természetesen megtalálható a jól ismert lakáshitel, de ezen túl felhasználhatóak még felújításra, hitelkiváltásra, sőt, szabad felhasználásra is igényelhetsz jelzáloghitelt a MagNet Banktól.

Emellett természetesen van lehetőséged a MagNet Banktól is igényelni a CSOK-ot, illetve az ahhoz tartozó, államilag támogatott lakáshitelt is, de más, kizárólag erre a pénzintézetre jellemző konstrukciókat is igénybe vehetsz, mint amilyen például a Társasházi Lakáshitel.

A MagNet Bank lakáshitel-ajánlatainak kondíciói

Összesítve a THM 9,8-11,6%, a felvehető hitelösszeg 1-100 millió forint, a futamidő pedig maximum 30 év lehet, ám az egyes konstrukciók között lehetnek eltérések. A bank személyre szabott konstrukciókat kínál, emellett lehetőséget biztosít a kölcsön előtörlesztésére, illetve a futamidő módosítására is.

A MagNet lakáshitelek előnyei

Az ajánlatok számos előnyt tartogatnak, és nem merülnek ki a kedvező kondíciókban. A folyósítási díjat a bank elengedi, az értékbecslési díjat visszatéríti, hitelkiváltás esetén pedig ezen felül visszautalja a közjegyzői díjat.

A közösség bármely tagja segíthet abban, hogy a kölcsön után fizetett hiteldíj egy részét vagy egészét visszakaphasd; erről bővebben a MagNet Bank weboldalán olvashatsz. Emellett a bank kamatkedvezményt is biztosít, és cserébe a nyereségének 10%-áról neked kell rendelkezned: társadalmi ügyeket és szervezeteket támogathatsz.

Ki igényelhet a MagNet Banknál lakáshitelt?

A hiteleket olyan 18. életévét betöltött, cselekvőképes devizabelföldi, vagy devizakülföldi természetes személy igényelheti, aki

  • legalább 6 hónapja rendelkezik Magyarországon bejelentett lakóhellyel,

  • nem folyik ellene büntető-, vagy végrehajtási eljárás,

  • nem szerepel negatív információval a KHR-rendszerben,

  • rendelkezik vezetékes, vagy mobiltelefonnal.

Fontos tudni, hogy a bank kötelező jelleggel bevonja adóstársként az adós házastársát, élettársát, valamint – 6 millió forintot meghaladó kölcsönösszeg esetén – a haszonélvezőt is.

Lényeges továbbá, hogy az igénylőnek rendelkeznie kell megfelelő mértékű önerővel, a jövedelmének pedig elegendőnek kell lennie, hogy megfelelhessen a JTM-szabályozásnak. A hitelösszeget és a futamidőt ugyanis annak alapján határozzák meg, hogy az igénylő – és adóstársai – összjövedelmének bizonyos százaléka elegendő-e a hitel törlesztőrészleteinek fedezésére.

Ha a jövedelem 600 ezer forint alatti, akkor

  • 5 évnél rövidebb kamatperiódusú kölcsön esetén 25%-ig,

  • 5 évet elérő, 10 évnél rövidebb kamatperiódus esetén 35%-ig,

  • 10 éves kamatperiódus, vagy végig fix konstrukció esetén 50%-ig terhelhető törlesztőrészletekkel.

Ha a jövedelem eléri, vagy meghaladja a nettó 600 ezer forintot, akkor

  • 5 évnél rövidebb kamatperiódusú kölcsön esetén 30%-ig,

  • 5 évet elérő, 10 évnél rövidebb kamatperiódus esetén 40%-ig,

  • 10 éves kamatperiódus, vagy végig fix konstrukció esetén 60%-ig terhelhető törlesztőrészletekkel.

Összefoglalás

A MagNet Bank széles választékban kínál lakáshiteleket, amelyek személyre szabottak és eltérő célokra használhatóak: ingatlanvásárlásra, felújításra, hitelkiváltásra, vagy akár szabad felhasználásra. Igényelhetünk CSOK-ot és államilag támogatott lakáshitelt is. A bank elengedi a folyósítási díjat, az értékbecslési díjat visszatéríti, és hitelkiváltás esetén a közjegyzői díjat is. A lakáshiteleket 18. életévüket betöltött, cselekvőképes devizabelföldi vagy devizakülföldi természetes személy igényelheti, aki rendelkezik magyarországi lakóhellyel, nem szerepel negatív információval a KHR-ben, és rendelkezik telefonnal. A hiteligénylőnek rendelkeznie kell megfelelő mértékű önerővel és jövedelemmel is. Az igénylési folyamat akár online is elindítható.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a MagNet Bank lakáshitel-ajánlatai iránt, hasonlítsd össze őket oldalunkon más pénzintézetek legjobb ajánlataival, válaszd ki az elképzeléseidnek leginkább megfelelőt, majd indítsd el az igénylési folyamatot online, mindössze néhány kattintással!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Minden ötödik számlát a Gránit Banknál nyitottak 2023-ban

Minden ötödik számlát a Gránit Banknál nyitottak 2023-ban

2024.05.30.

A Gránit Bank jelentős növekedést ért el tavaly, mivel az új lakossági számlák közel 20 százalékát itt nyitották meg, ami azt jelenti, hogy minden ötödik új bankszámla a Gránit Bankos lett​. Ezzel a teljesítménnyel a bank a benne van a top 10 univerzális bankban Magyarországon​. De miért választják ennyien a Gránit Bankot? Szakértőnk válaszol.

Tovább olvasom
Milyen költségek merülnek fel lakáshitel felvételekor?

Milyen költségek merülnek fel lakáshitel felvételekor?

2021.10.08.

A lakáshitel felvétele pénzbe kerül. A tájékozott hitelfelvevő a döntés előtt összehasonlítja a THM-eket, ez azonban nem tartalmaz minden, a hitelhez kacsolódó költséget. Ezen kívül számolnunk kell azzal is, hogy lesznek a banktól független költségek is, például a közjegyző díja, a földhivatali ügyintézés költsége, és nem feledkezhetünk meg az értékbecslésről sem. A hitel felvétele előtt tudnunk kell, hogy az mennyibe fog kerülni nekünk, és azt is hogy a pénzintézet ebből mennyit ír majd jóvá számunkra a kölcsön folyósítása után.

Tovább olvasom
Mennyit jelent a minimálbér-emelés egy személyi kölcsön felvételénél?

Mennyit jelent a minimálbér-emelés egy személyi kölcsön felvételénél?

2023.03.01.

A minimálbér-emelés a személyi kölcsönök igénylésére is hatást gyakorol; lássuk, mi változott!

Tovább olvasom
Okok, amelyek miatt elutasíthatják a hitelkérelmedet

Okok, amelyek miatt elutasíthatják a hitelkérelmedet

2021.08.03.

Elutasították a hitelkérelmedet, és nem tudod, mi lehetett az oka? Az alábbiakban összegyűjtöttük a leggyakoribb, lehetséges okokat.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával