Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Tudj meg mindent a MagNet Bank lakáshitel-ajánlatairól!

2023.07.12.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2023. július 12. 10:21

A MagNet Bank lakáshitel-ajánlatai között Te is megtalálhatod azt a konstrukciót, amellyel megvalósíthatod a céljaidat!

Tudj meg mindent a MagNet Bank lakáshitel-ajánlatairól!

A MagNet Bank lakáshitel-ajánlatai minden olyan célt segítenek megvalósítani, ami ingatlannal kapcsolatos, sőt, más célokra is felhasználhatóak, ha a megfelelő konstrukciót választod. Napjaink hitelkamatai sajnos nem a legkedvezőbbek, ám az alábbiakban láthatod majd, hogy nem is kell kifejezetten magasnak lenniük, csupán a megfelelő bankot kell megtalálnod hozzá.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a döntésedet, a következőkben részletesen ismertetjük a MagNet Bank lakáshitel-ajánlatait.

A MagNet Bank lakáshitel-ajánlatainak hitelcéljai

A MagNet Bank lakáshitel-ajánlatai között természetesen megtalálható a jól ismert lakáshitel, de ezen túl felhasználhatóak még felújításra, hitelkiváltásra, sőt, szabad felhasználásra is igényelhetsz jelzáloghitelt a MagNet Banktól.

Emellett természetesen van lehetőséged a MagNet Banktól is igényelni a CSOK-ot, illetve az ahhoz tartozó, államilag támogatott lakáshitelt is, de más, kizárólag erre a pénzintézetre jellemző konstrukciókat is igénybe vehetsz, mint amilyen például a Társasházi Lakáshitel.

A MagNet Bank lakáshitel-ajánlatainak kondíciói

Összesítve a THM 9,8-11,6%, a felvehető hitelösszeg 1-100 millió forint, a futamidő pedig maximum 30 év lehet, ám az egyes konstrukciók között lehetnek eltérések. A bank személyre szabott konstrukciókat kínál, emellett lehetőséget biztosít a kölcsön előtörlesztésére, illetve a futamidő módosítására is.

A MagNet lakáshitelek előnyei

Az ajánlatok számos előnyt tartogatnak, és nem merülnek ki a kedvező kondíciókban. A folyósítási díjat a bank elengedi, az értékbecslési díjat visszatéríti, hitelkiváltás esetén pedig ezen felül visszautalja a közjegyzői díjat.

A közösség bármely tagja segíthet abban, hogy a kölcsön után fizetett hiteldíj egy részét vagy egészét visszakaphasd; erről bővebben a MagNet Bank weboldalán olvashatsz. Emellett a bank kamatkedvezményt is biztosít, és cserébe a nyereségének 10%-áról neked kell rendelkezned: társadalmi ügyeket és szervezeteket támogathatsz.

Ki igényelhet a MagNet Banknál lakáshitelt?

A hiteleket olyan 18. életévét betöltött, cselekvőképes devizabelföldi, vagy devizakülföldi természetes személy igényelheti, aki

  • legalább 6 hónapja rendelkezik Magyarországon bejelentett lakóhellyel,

  • nem folyik ellene büntető-, vagy végrehajtási eljárás,

  • nem szerepel negatív információval a KHR-rendszerben,

  • rendelkezik vezetékes, vagy mobiltelefonnal.

Fontos tudni, hogy a bank kötelező jelleggel bevonja adóstársként az adós házastársát, élettársát, valamint – 6 millió forintot meghaladó kölcsönösszeg esetén – a haszonélvezőt is.

Lényeges továbbá, hogy az igénylőnek rendelkeznie kell megfelelő mértékű önerővel, a jövedelmének pedig elegendőnek kell lennie, hogy megfelelhessen a JTM-szabályozásnak. A hitelösszeget és a futamidőt ugyanis annak alapján határozzák meg, hogy az igénylő – és adóstársai – összjövedelmének bizonyos százaléka elegendő-e a hitel törlesztőrészleteinek fedezésére.

Ha a jövedelem 600 ezer forint alatti, akkor

  • 5 évnél rövidebb kamatperiódusú kölcsön esetén 25%-ig,

  • 5 évet elérő, 10 évnél rövidebb kamatperiódus esetén 35%-ig,

  • 10 éves kamatperiódus, vagy végig fix konstrukció esetén 50%-ig terhelhető törlesztőrészletekkel.

Ha a jövedelem eléri, vagy meghaladja a nettó 600 ezer forintot, akkor

  • 5 évnél rövidebb kamatperiódusú kölcsön esetén 30%-ig,

  • 5 évet elérő, 10 évnél rövidebb kamatperiódus esetén 40%-ig,

  • 10 éves kamatperiódus, vagy végig fix konstrukció esetén 60%-ig terhelhető törlesztőrészletekkel.

Összefoglalás

A MagNet Bank széles választékban kínál lakáshiteleket, amelyek személyre szabottak és eltérő célokra használhatóak: ingatlanvásárlásra, felújításra, hitelkiváltásra, vagy akár szabad felhasználásra. Igényelhetünk CSOK-ot és államilag támogatott lakáshitelt is. A bank elengedi a folyósítási díjat, az értékbecslési díjat visszatéríti, és hitelkiváltás esetén a közjegyzői díjat is. A lakáshiteleket 18. életévüket betöltött, cselekvőképes devizabelföldi vagy devizakülföldi természetes személy igényelheti, aki rendelkezik magyarországi lakóhellyel, nem szerepel negatív információval a KHR-ben, és rendelkezik telefonnal. A hiteligénylőnek rendelkeznie kell megfelelő mértékű önerővel és jövedelemmel is. Az igénylési folyamat akár online is elindítható.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a MagNet Bank lakáshitel-ajánlatai iránt, hasonlítsd össze őket oldalunkon más pénzintézetek legjobb ajánlataival, válaszd ki az elképzeléseidnek leginkább megfelelőt, majd indítsd el az igénylési folyamatot online, mindössze néhány kattintással!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,88% - 16,97%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Promóció

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 16,3%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Mire figyeljünk a THM mellett a hitelfelvétel során?

Mire figyeljünk a THM mellett a hitelfelvétel során?

2021.11.30.

A Teljes Hiteldíj Mutató egy olyan szám, amivel a hiteleket összehasonlíthatjuk. Minél magasabb a THM, annál többe kerül nekünk a hitel, annál többet kell visszafizetnünk. A THM mellett azonban vannak olyan költségek is, amelyeket nem számítanak bele a THM-be. Mutatjuk, mire figyeljünk a THM mellett a hitelfelvétel során.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön igénylés: mit figyelnek a bankok a bankszámlakivonaton?

Személyi kölcsön igénylés: mit figyelnek a bankok a bankszámlakivonaton?

2023.02.03.

Mit figyelnek a bankok egy személyi kölcsön igénylése előtt, a hitelbírálat során, a bankszámlakivonatodon? Az alábbiakból megtudhatod!

Tovább olvasom
Kiderült, mennyi hitelt veszünk igénybe lakásvásárláshoz

Kiderült, mennyi hitelt veszünk igénybe lakásvásárláshoz

2021.12.20.

Mennyi hitelt kell felvenned egy lakás megvásárlásához? Mennyit vesznek fel mások? Az alábbiakban ezt a kérdéskört boncolgatjuk.

Tovább olvasom
Késedelmes törlesztés: így hajthatják be a bankok szeptembertől

Késedelmes törlesztés: így hajthatják be a bankok szeptembertől

2022.06.21.

A késedelmes törlesztés eddig is behajtható volt, és ezután is az lesz, csupán a folyamat változik szeptembertől.

Tovább olvasom