City-Leasing 2024 – Részletek és feltételek a lízing termékről

CityLeasing

Pénzügyi lízing vállalkozások részére

Kezdő vállalkozás is igényelheti, akár már 10% önrésszel

THM 5% - 8% A futamidő alatt a kamatlábak a BUBOR alapkamat változásának függvényében módosulhatnak
Futamidő 12 - 72 hó
Hitelösszeg 1.000.000 Ft - 50.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

A City-Leasing lízing

A lízing jelentése: a lízing egy eszközfinanszírozási mód, amikor a pénzügyi szolgáltatótól csak béreljük az eszközt. Ennek a konstrukciónak több előnye is van a hagyományos vállalkozói hitellel szemben. A lízingnél az eszköz nem kerül a vásárló tulajdonába, csak bérli a lízingcégtől. A lízingnek ugyanakkor van olyan formája is, amikor a futamidő lejárta után lehetőség van az eszköz megvásárlása. A hitelintézeteknek kisebb kockázatot jelent a lízing, mint a vállalkozói hitel, ezért a lízinget kedvezőbb feltételekkel kínálhatja, például alacsonyabb kamatozással.

Mik a lízing előnyei?

 • nyílt végű lízingkonstrukcióban a beszerzett eszköz Áfa tartalma a futamidő alatt, a havi lízingdíjban szereplő tőkerész arányában kerül felszámításra, és a jogszabályban meghatározott feltételek szerint visszaigényelhető

 • nyílt végű lízingnél a maradványérték csökkenti a havi díjak összegét

 • a finanszírozás kamata költségként elszámolható

 • a lízingbevevő az értékcsökkenést elszámolhatja

 • nyílt végű lízing esetén nincs vásárlási kötelezettség a futamidő lejáratakor

 • gyors és rugalmas finanszírozási lehetőség.

Mik a lízing típusai?

 • zárt végű pénzügyi lízing

 • nyílt végű pénzügyi lízing

Milyen vállalkozási formák lízingelhetnek?

 • társas vállalkozások

 • egyéni vállalkozók

  Mik a finanszírozható eszközök?

  • személygépkocsi

  • tehergépkocsi

  • autóbusz

  • gyártósori gép

  • számítástechnikai eszköz, irodai berendezés

  • mezőgazdasági gép

  • logisztikai eszköz

  Mik a finanszírozás devizanemei?

  Forint vagy Euro.

  Hogy kamatozik a lízing?

  A futamidő alatt a kamatlábak a BUBOR/EURIBOR alapkamat változásának függvényében változhatnak.

  Mi a lízing biztosítása?

  A finanszírozás teljes futamideje alatt a lízingtárgyra teljes körű Casco vagy vagyonbiztosításra van szükség.

  Mi az a hitelbiztosítéki nyilvántartás?

  A lízingszerződés létrejöttét társaságnak be kell jegyeznie a Magyar Közjegyzői Kamara által üzemeltetett Hitelbiztosítéki Nyilvántartás rendszerébe. Ennek feltétele a Lízingbevevőnek érvényes HBNY regisztrációja, és egy közjegyzőnél azonossági nyilatkozat tétele.

  Lízing nem csak vállalkozóknak

  A lízing magánszemélyek számára is elérhető, de a fentiek alapján jól látszik, hogy az Áfa-visszaigénylés lehetősége, és az elszámolhatóság miatt vállalkozások számára nyújt igazán kedvező megoldást. Beszerzés előtt mindenképpen fontolóra kell venni a lízingelés lehetőségét. Jobb lehet, mint hitelre vásárolni. És ha jobb számunkra, akkor lízingeljünk.

  A lízing kalkulátor

  A City-Leasing lízing kalkulátora segít a lízing havi díjának kiszámolásában, és így előre tervezhetővé teszi a lízingelést. Ehhez meg kell adni az eszköz nettó értékét, a futamidőt, az önerő és a maradványérték nagyságát. Ezután a kalkulátor megmutatja a havidíjat. Az autólízing kalkulátor autóvásárláskor segíthet nekünk.

  Lízing kalkulátor vagy hitelkalkulátor – melyik a jobb?

  A hitelezést ismerők között a hitelkalkulátor használata már közismert. A hitelkalkulátor megmutatja a teljes visszafizetendő összeget, a kamatot és a THM nagyságát is. Ezt a lízing kalkulátor nem tudja megmutatni. Csupán a lízing havi díja lesz látható majd.

  Autóvásárlás City-Leasing lízinggel

  Amikor autót lízingelünk, azt legtöbbször csak meghatározott életkorú vagy meghatározott típusú autóval tehetjük meg egy adott lízingcégnél. Van olyan lízingcég, ami csak egy bizonyos autómárkát hitelez. Az autó a lízingcég tulajdonában marad a futamidő végéig, és mi csak üzembentartók leszünk, így a lízingcég előírhatja számunkra a Casco megkötését. Ez biztonságot nyújthat számunkra, hiszen kötelesek vagyunk megőrizni az autó értékét, ugyanakkor plusz kiadást is jelent számunkra. Meghibásodás vagy baleset esetén is nekünk kell állnunk a kiadásokat. Ebben nagy segítséget nyújthat egy Casco biztosítás, hiszen az akkor is téríti az önrész feletti kárunkat, ha mi okoztuk a balesetet. Lízingnél előírás lehet még a megvásárolni kívánt autó életkora, és az is, hogy mennyi idős lehet az autó, amikor a lízing lejár. Lízingnél mindig kell önerőt vállalnunk, ráadásul a lízing díja nagyban függ az általunk vállalt önerő mértékétől.

  Gépjármű lízingelése City-Leasing lízinggel

  Új autó rendeléskor a várakozási idő, elsősorban a népszerűbb típusoknál, a duplájára, egyes esetekben a háromszorosára nőtt. Használt autó esetében ilyen probléma nincs. Használt autót azonnal vásárolhatunk, már csak a megfelelő konstrukciót kell megtalálnunk. Ha eldöntöttük, hogy autólízinggel vagy személyi kölcsönből vásároljuk meg a kiválasztott autót, meg kell találnunk a számunkra legkedvezőbb konstrukciót. Néhány évtizede ez nem volt egyszerű, végig kellett járni a bankokat, ma már azonban erre nincs szükség.

  A City-Leasing autó lízingelés folyamata

  Amikor autót vásárolunk, fel kell készülnünk az igénylésre. Szükségünk lesz dokumentumokra, és az alapfeltételeknek is meg kell felelnünk. A lízingcég egy előzetes, néhány perces hitelbírálattal meg tudja mondani nekünk, hogy nagy valószínűséggel hitelképesek vagyunk-e. Ezek után kell benyújtanunk az általa elvárt dokumentumokat.

  City-Leasing lízing

  A City-Leasing lízinghez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek

  A City-Leasing kérni fog jövedelemigazolást, ha magánszemélyek vagyunk. Ezt a munkáltatónk állítja ki, egy hónapnál nem lehet régebbi, és olyan munkahelyről kell származnia, ahol már legalább három hónapja dolgozunk. Vállalkozók a NAV-tól kérhetnek jövedelemigazolást az előző évről, nyugdíjasok pedig nyugdíjigazolvány és nyugdíjszelvények ellenében, vagy NYUFIG igazolással vehetnek fel kölcsönt. Kell majd személyi igazolvány és lakcímkártya, és szükség lesz az adókártyánkra is. A pénzintézetek eltérő gyakorlata miatt mindig tájékozódjunk lízingelés előtt. A lízingcég kérhet ugyanis nem szokványos dokumentumokat, például egy őstermelői igazolást vagy valamilyen hivatalos dokumentum a kiegészítő jövedelemről (GYES, GYED, szociális juttatás stb.). És szükség lehet még a kiadásaidat igazoló bankszámlakivonatra is, általában két hónapra visszamenőleg.

  A beruházási hitel és a City-Leasing lízing

  A beruházási hitel egy vállalkozást megerősíthet. Beruházási hitelre akkor lehet szükség, ha nem áll rendelkezésre elegendő anyagi forrás egy cél megvalósításához. Ilyenkor egy átgondolt hitelfelvétel hozzájárulhat a vállalkozás fejlődéséhez és eredményességéhez. A beruházási hitel sokrétű felhasználási módjai sikeresebbé tehetik a vállalkozást. A finanszírozáshoz a vállalkozás választhatja a City-Leasing lízinget vagy igényelhet beruházási hitelt.

  Miért jó a beruházási hitel egy vállalkozásnak?

  A beruházási hitel felhasználható ingatlanvásárlásra. A vállalkozásnak szüksége lehet raktárra, irodára, üzemcsarnokra, vagy bármilyen más épületre. Ingatlant nem csak vásárolni lehet beruházási hitelből, építeni is lehet ingatlant. Ha már adott a telephely, de azt bővíteni vagy korszerűsíteni kellene, a beruházási hitel segítségével mindez megoldható. A beruházási célú részvény, üzletrész és egyéb társasági részesedés vásárlása szintén lehet célja a beruházási hitel igénylésének.

  Beruházási hitel helyett City-Leasing lízing

  A gyártáshoz szükséges berendezések és gépek megvásárlása finanszírozható beruházási hitelből. Új gépek vásárolhatók vagy a régi géppark is megújítható beruházási hitelből. A beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz beszerzés is finanszírozható beruházási hitelből. És City-Leasing lízinggel.

  A beruházási hitelhez kell ingatlanfedezet

  A beruházási hitel igénylésekor biztosítékot várhat el a bank, ennek a leggyakoribb formája az ingatlanfedezet. Ingatlanfedezetes beruházási hitelnél gondolni kell arra, hogy az ingatlan értékének megfelelő nagyságúnak kell lennie, illetve arra is, hogy jelzálogjog bejegyzés fog kerülni a fedezetként felajánlott ingatlanra. Ha a hitelfelvételhez szükség van ingatlanfedezetre, akkor a fedezetként felajánlott ingatlanról be kell mutatni a tulajdoni lapot földhivatali térképmásolattal, és az ingatlant fel kell értékeltetni.

  A beruházási hitel igénylése – lépésről lépésre

  A beruházási hitel igénylésének folyamata megegyezik a többi vállalkozói hitel igénylésének folyamatával. A vállalkozás ebben az esetben sem állhat csődeljárás vagy végelszámolás alatt. Nem lehet köztartozása vagy lejárt hiteltartozása, és nem lehet tartósan veszteséges. A Központi Hitelinformációs Rendszerben sem szerepelhet a vállalkozás negatív adósként. Ez a szabály a vállalkozás tulajdonosára is kötelező érvényű, ő sem szerepelhet negatív adósként a KHR-ben. A vállalkozás működtetéséhez szükséges hatósági engedélyre is szükség lehet, és általában két lezárt üzleti évet várnak el a pénzintézetek.

  A beruházási hitel igényléséhez szükséges dokumentumok – egyéni vállalkozóknak

  Az egyéni vállalkozónak az önkormányzat által kiállított igazolást kell benyújtania a vállalkozás működéséről, és a kamarai tagságot is igazolni kell néhány esetben. Az egyéni vállalkozónak igazolnia kell a személyazonosságát is. Ezt személyi igazolvánnyal, lakcímkártyával és adókártyával teheti meg. Egyéni vállalkozótól személyi jövedelemadó bevallást várnak el az elmúlt két évről. Ha az egyéni vállalkozó még nem működik két éve, akkor a pénzintézet által elvárt dokumentummal lehet helyettesíteni a bevallást. Bevételi nyilvántartást és az utolsó három havi bankszámlakivonatot is kérhetnek.

  A beruházási hitel igényléséhez szükséges dokumentumok – társas vállalkozásoknak

  Társas vállalkozásnak igazolniuk kell a cég jogszerű működését, és a cégjegyzésre jogosult személyazonosságát is. Cégkivonat, aláírási címpéldány és társasági szerződés biztosan kell majd. Minden érintett személynek, aki a hitelügyletben részt vesz, annak az azonosításához szükséges érvényes személyes okmányt be kell mutatnia. Ez a személyi igazolvány, a lakcímkártya és az adókártya. Társas vállalkozásnak főkönyvi kivonat és pénzügyi beszámoló is kell a hitel elbírálásához. Néhány esetben lehetséges, hogy az önkormányzatnak is igazolnia kell azt, hogy nem tartozik adóval a vállalkozás.

  Vállalkozói folyószámlahitel vagy City-Leasing lízing?

  A vállalkozói folyószámlahitel könnyen igényelhető, és szabadon felhasználható. Egy bármikor hozzáférhető és felhasználható keretösszeg biztonságossá teheti egy vállalkozás pénzügyeit. Ez a biztonság vállalkozói folyószámlahitellel elérhető. A City-Leasing lízing felhasználása kötött, és nem használható fel olyan széles körben, mint folyószámlahitel.

  A vállalkozói folyószámlahitel jobb választás?

  A vállalkozói folyószámlahitel egy lehetőség. Az előre nem látható és az átmeneti pénzügyi problémák megoldása lehet. Váratlan kiadás? Soha vissza nem térő befektetési, üzleti lehetőség? Vállalkozói folyószámlahitel biztosíthatja az ezekhez szükséges tőkét. A vállalkozói folyószámlahitel szabadon felhasználható kölcsön. Arra használhatja a vállalkozás, amire csak akarja. Amire kell. Amire éppen akkor kell. A szabadon felhasználható kölcsönök szabadságot adnak egy vállalkozásnak.

  A vállalkozói folyószámlahitel keretösszege

  A vállalkozói folyószámlahitel egy keretösszeg. Nem kell az egészet egyszerre felhasználni, igénybe venni. Bármikor, bármekkora összeg felhasználható belőle. Váratlan helyzetben már nem kell kölcsön kérni, hiszen az már rendelkezésére áll a vállalkozásnak. Követhetőek a gazdasági változások. A vállalkozói folyószámlahitel-törlesztés automatikus. A vállalkozói bankszámlára érkező jóváírás hiteltörlesztéssé válik. A visszafizetett keretösszeg a futamidő alatt újra felhasználható lesz, újra el lehet költeni a vállalkozás kiadásaira.

  A vállalkozói folyószámlahitel költségei

  A vállalkozói folyószámlahitel költsége a kamat és a rendelkezésre állási díj. (a hitelbírálatnak is lehet díja egyes pénzintézeteknél) A folyószámlahitel-szerződés általában két éves, de ez bankonként eltérhet. A hitel felhasználásakor nem lesz hitelbírálat, az a szerződéskötéskor történik. A hitelösszeg visszafizetés után újra felhasználható válik. A vállalkozói folyószámlahitel rulírozó hitel. A rulírozó hitelek esetén a keretösszeg állandó, és a visszafizetéssel növekszik az összeg a hitelkeret maximumáig. Kamatot a felhasznált hitelkeretre, napi kamatszámítással, havonta, utólag kell fizetni.

  Hogyan lehet vállalkozói folyószámlahitelt igényelni?

  A vállalkozói folyószámlahitel a vállalkozói bankszámla hitele lesz. A folyószámlahitelt a bankszámlán tudjuk felhasználni. A bankszámla egyenlege mutatni fogja a folyószámlahitel keretösszegét. A pénzintézet hitelbírálat után adja meg a hitelkeret összegét. A vállalkozói folyószámlahitel-szerződést általában több, mint egy évre kötik meg a bankok. A szerződés végén kérhető a vállalkozói folyószámlahitel-szerződés meghosszabbítása. Az új hitelkeret összege függ az adott időszak pénzforgalmától is. Általános gyakorlat a bankoknál, hogy anélkül is felajánlanak a hitelkeret-emelést, hogy azt a cég igényelné.

  Bankkártyával is fel lehet használni a vállalkozói folyószámlahitelt – a City-Leasing lízinget nem

  A vállalkozói folyószámlakeret felhasználható bankkártyával. Ha a vállalkozói bankszámlához igényelt a vállalkozás bankkártyát, akkor a hitelkeretet erejéig bankkártyával is elkölthető az összeg. A vállalkozói folyószámlahitelt tehát nem szükséges felvenni a bankszámláról ahhoz, hogy az felhasználható legyen. A City-Leasing lízing csak az adott eszköz használatát teszi lehetővé.

  Mire van szükség vállalkozói folyószámlahitel igényléshez?

  Vállalkozói folyószámlahitel igényléshez két éves pénzügyi múlt kell. Egyes esetekben tulajdonosi kézfizető kezességvállalásra is szükség lehet. Ilyenkor már nem csak a vállalkozás felel a hitel visszafizetéséért, hanem a vállalkozás tulajdonosa vagy tulajdonosai is. A pénzintézetek ingatlanfedezet bevonását is előírhatják. Ez magasabb hitelösszeg fordul elő, vagy akkor, ha a vállalkozásnak még nincs egy lezárt üzleti éve.

  A vállalkozói folyószámlahitel könnyen és gyorsan igényelhető – a City-Leasing lízing is

  Vállalkozói folyószámlahitel igényelése egyszerű, mert a számlavezető bank a vállalkozói bankszámla megnyitásakor már kért dokumentumokat, és a vállalkozás számlamúltját is ismeri. A bank már ismeri a vállalkozás pénzügyi szokásait, a pénzforgalmát és pénzügyi fegyelmezettségét. És mivel a szükséges dokumentumok is leadásra kerültek, ezért a hiteligénylés elbírálása gyorsan megtörténik. A City-Leasing lízing bírálat is gyors és egyszerű.

  Vállalkozói folyószámlahitel egy szabad felhasználású vállalkozói hitel

  A vállalkozói folyószámlahitel szabad felhasználású, azaz nincs meghatározott célja. A vállalkozás bármire elköltheti. Eldönthető, hogy mikor és mennyit használ fel belőle a cég, és az is, hogy mire fordítja. Ez lehet napi kiadás vagy akár befektetés is. Döntésnél ez fontos lehet, hiszen a City-Leasing lízing nem használható fel szabadon.

  A vállalkozói folyószámlahitel vagy a City-Leasing lízing a jobb választás?

  A vállalkozói folyószámlahitel igénylése pozitívan hathat egy vállalkozásra. Meg kell azonban gondolni, hogy mire költi el a vállalkozás a folyószámlahitelt. Lehetséges, hogy egy nagyobb beruházás vagy egy másik nagyobb kiadás kedvezőbb kondíciójú City-Leasing lízinggel is finanszírozható. Fontos a tájékozódás, és megfontolt hitelfelvétel egy nagyobb hitelösszegnél. A szabad felhasználású vállalkozói hitel bárhol, bármikor, bármire felhasználható. Nem kötött a hitelcél, a hitel felhasználása alkalmazkodik a vállalkozás igényeihez. A vállalkozás dönti el, hogy mikor és mire fordítja, ezzel a vállalkozói szabad felhasználású hitel maximálisan képes segíteni a vállalkozás működését.

  Szabad felhasználású vállalkozói hitel kontra City-Leasing lízing

  A szabad felhasználású vállalkozói hitel szabadon felhasználható. A szabad felhasználású vállalkozói hitel egyszerűen és gyorsan igényelhető, és bármilyen célra felhasználható. Mivel a hitel felhasználásának célját nem kell meghatározni, ezért a hitelt a vállalkozás aktuális problémáinak megoldására lehet fordítani. A szabad felhasználású vállalkozó hitel felhasználható a napi kiadások fedezésére, munkabérfizetésre, eszközbeszerzés vagy beruházásra. A felhasználásról a cég dönt olyan módon, hogy a hitelcélt nem kell akár évekre előre meghatározni. A rugalmas felhasználás elősegítheti a vállalkozás működését, fejlődését és segíthet a nyereségesség javításában is.

  Szabad felhasználású vállalkozói hitel – széleskörű felhasználás

  Vállalkozói hitel igényelhető beruházás finanszírozására, van likviditási hitel, folyószámlahitel és projekthitel is. Speciális vállalkozói hitelek is vannak, amik a gazdaság különböző szektorainak igényihez igazodnak. Igényelhető vállalkozói hitel turisztikai vagy agrár célra is. A szabad felhasználású vállalkozói hiteleket bármelyik szektor eredményesen használhatja. Mivel a hitel célja nem kötött, és az szabadon felhasználható. Egy adott vállalkozói cél eléréséhez igényelhető City-Leasing lízing is. Akkor azonban, amikor általános segítségre van szükség, a szabadon felhasználható vállalkozói hitel lehet a megoldás.

  Szabad felhasználású vállalkozói hitel fejlesztés korlátok nélkül

  A vállalkozás fejlesztése a leggyakoribb oka a hitelfelvételnek. A kapott összeg megerősítheti a piaci pozíciót, növelhető vele a készlet, és ingatlan vagy eszközbeszerzésre is igényelhető hitel. A szabad felhasználású vállalkozói hitellel bármilyen cél megvalósítható. A szabad felhasználású vállalkozói hitel a vállalkozás minden területét erősítheti. A felhasználás üteméről a tulajdonos dönt, így azt arra és akkor használja fel, amikor az a legelőnyösebb a vállalkozás számára.

  Szabad felhasználású vállalkozói hitel – minimális papírmunka

  Egy konkrét célra igényelt vállalkozói hitel esetén a cél megvalósulását igazolni kell a hitelt nyújtó pénzintézetnek. Ez plusz terhet ró a vállalkozásra, dokumentumokat, igazolásokat kell határidőre benyújtani. A szabad felhasználású vállalkozói hitel esetében a hitelfelvétel után nem lesz szükség arra, hogy a vállalkozás igazolja, hogy mire költötte el az igényelt összeget. Már az igényléskor több dokumentumra van szükség akkor is, ha a hitelhez biztosítékot kér a pénzintézet. A biztosíték leggyakrabban ingatlanfedezetet jelent, ilyenkor pedig az ingatlant fel kell értékeltetni, az ingatlanra jelzálogjog bejegyzés kerül, és ez nem csak adminisztrációs teher, de anyagi is. A biztosíték bevonásának költségei ugyanis általában a vállalkozást terhelik.

  A legjobb szabad felhasználású vállalkozói hitel? – a kalkulátor

  A legjobb szabad felhasználású vállalkozói hitel kiválasztásához hitelkalkulátor használható. A kalkulátor használatával könnyen és gyorsan található meg a vállalkozás számára legideálisabb konstrukció. És még a bankfiókba sem kell bemenni. Szakértő weboldalak segíthetnek a legjobb szabad felhasználású vállalkozói hitel kiválasztásában.

  A szabad felhasználású vállalkozói hitel feltételei

  A szabad felhasználású vállalkozói hitel igényléséhez be kell nyújtani a pénzintézet által kért dokumentációt. Alapfeltétel, hogy a vállalkozás ellen nem folyhat csődeljárás vagy végelszámolás. A vállalkozásnak nem lehet lejárt köztartozása és lejárt hiteltartozása sem, és tartósan veszteséges sem lehet. A vállalkozás nem szerepelhet a Központi Hitelinformációs Rendszer negatív adóslistáján. A hitelt nyújtó pénzintézet azt is ellenőrzi, hogy a vállalkozás tulajdonosának vagy tulajdonosainak volt-e nem fizetett hitele. A vállalkozás üzletszerű működéséhez szükséges jogerős hatósági engedélyeket is be kell mutatni. Bevallást és adóigazolást is kérni fog a pénzintézet. Többnyire két lezárt üzleti év az elvárás. A bankok eltérő hitelezési gyakorlatot folytatnak, ezért hiteligénylés előtt mindig tájékozódni kell a feltételekről és az elvárt dokumentációról.

  A szabad felhasználású vállalkozói hitel igénylésének folyamata

  Amikor megszületett a döntés, hogy a vállalkozás szabad felhasználású vállalkozói hitelt fog igényelni, be kell nyújtani a szükséges dokumentumokat. A pozitív hitelbírálat után, a szerződéskötést követően, a bank a vállalkozás rendelkezésére bocsátja a hitelt. A hitel elbírálásának ideje hitelenként és bankonként eltérő.

  Mikor a szabad felhasználású vállalkozói hitel a jó választás? És mikor a City-Leasing lízing?

  A szabad felhasználású vállalkozói hitel vonzó a vállalkozások számára, ám nem mindig ez a legjobb választás. Nagyobb összegű, beruházási célú, hosszabb futamidejű hitelek esetén elképzelhető, hogy nem a szabad felhasználású hitel lesz a legkedvezőbb konstrukció, amivel a vállalkozás megvalósíthatja a terveit. Alapos mérlegelést kíván a döntés, és szükség esetén szakértő tanácsát is kérheti a cég. Egy hosszabb futamidejű, magas hitelösszeg esetén nagy eltérések lehetnek a hitelek és a lízingek árazásában.

  Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

  Így kaphatod meg a hitelt

  City-Leasing 2024 – Részletek és feltételek a lízing termékről - Kalkuláció

  1. Kalkuláció

  Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

  City-Leasing 2024 – Részletek és feltételek a lízing termékről - Kiválasztás

  2. Kiválasztás

  Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

  City-Leasing 2024 – Részletek és feltételek a lízing termékről - Igénylés

  3. Igénylés

  Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

  City-Leasing 2024 – Részletek és feltételek a lízing termékről - Szerződés

  4. Szerződés

  A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

  Gyakran Ismételt Kérdések

  A pénzügyi lízing egy finanszírozási mód vállalkozások és magánszemélyek számára. A lízingelni kívánt eszközt a lízingcég megvásárolja, majd a lízingbe vevő rendelkezésére bocsátja havi díjazás ellenében.

  Kettő. Van nyílt végű pénzügyi lízing és zárt végű pénzügyi lízing.

  A lízing kalkulátor megmutatja a lízing havi díját. Csak meg kell adni az eszköz nettó értékét, a futamidőt, az önerő és a maradványérték nagyságát.

  City-Leasing lízing esetén az eszköz tulajdonosa a lízingbe adó cég, nem a lízingelő vállalkozás. A lízingelő viszont a szerződés lejártakor tulajdonossá válhat.

  Igen. Van autólízing is. De más szükséges eszközöket is finanszírozhatunk City-Leasing lízinggel.

  Jobb lehet. A lízing díját ugyanis a vállalkozás költségként elszámolhatja, és egyes esetekben az Áfa is visszaigényelhető.

  Ez a vállalkozástól függ. Mindkettőnek van előnye. A vállalkozás dönti el, hogy melyiket érdemes választania.

  A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

  Legutóbbi blogbejegyzések

  Minden, amit a tranzakciós illeték emeléséről tudnod kell 2024-ben!

  Minden, amit a tranzakciós illeték emeléséről tudnod kell 2024-ben!

  2024.07.12.

  2024-ben Magyarországon ismét napirendre került a tranzakciós illeték kérdése, hiszen a kormány bejelentette, hogy jelentős emelés várható. Ez a változás számos kérdést és aggodalmat vetett fel mind a lakosság, mind a vállalkozások körében. Utánajártunk és részletesen bemutatjuk, hogy miért történik az emelés, hogyan hat ez az átlagemberek pénzügyeire, és milyen várható gazdasági következményei lehetnek.

  Tovább olvasom
  Egyes Babaváró támogatásoknál meghosszabbítják a gyermekvállalási határidőt

  Egyes Babaváró támogatásoknál meghosszabbítják a gyermekvállalási határidőt

  2024.07.10.

  Jó hír érkezett azoknak, akik még nem teljesítették a gyermekvállalási feltételét a Babaváró támogatásnak. Mert ha nem születik meg a vállalt gyermek, annak súlyos anyagi következményei lehetnek. Az eddigi határidő azonban változik, így azok, akiknek még nem született gyermekük, kaptak egy újabb esélyt, de haladékot mindenképpen. Mutatjuk a részleteket.

  Tovább olvasom
  Részvény és kötvény: ismerd meg a legfontosabb különbségeket!

  Részvény és kötvény: ismerd meg a legfontosabb különbségeket!

  2024.07.09.

  A részvények és kötvények a befektetési eszközök két alapvető típusa, amelyek eltérő jellemzőkkel és kockázatokkal rendelkeznek. Mikor melyikbe fektessünk? Mikor melyiket válasszuk? Ismerjük meg a legfontosabb különbségeket közöttük!

  Tovább olvasom
  Kaphatunk-e személyi kölcsönt, ha készpénzben kapjuk a jövedelmünket?

  Kaphatunk-e személyi kölcsönt, ha készpénzben kapjuk a jövedelmünket?

  2024.07.04.

  A személyi kölcsön igénylés szinte gyerekjáték, ha bankszámlára érkezik a jövedelmünk. De mi a helyzet akkor, ha készpénzben vesszük fel a fizetésünket? Tudunk így is személyi kölcsönt igényelni? És ha igen, mennyivel lesz nehezebb? Mutatjuk, hogy kaphatunk-e személyi kölcsönt, ha készpénzben kapjuk a jövedelmünket.

  Tovább olvasom

  További hírek a hirnavigator.hu támogatásával