Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

A bankolás új korszaka: fedezd fel a K&H ebank előnyeit!

2023.10.24.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2023. október 26. 10:30

Az ebank vagy netbank vagy internetbank a bankolás új korszaka. Olyan szintű kényelmet biztosít a használójának, amit egy másik szolgáltatás sem. Utánajártunk, hogy mi az a K&H ebank, mire jó, és miért érdemes használni. Mutatjuk a részleteket.

A bankolás új korszaka: fedezd fel a K&H ebank előnyeit!

Ebank – bankfiók az otthonunkban

A K&H ebank egy bankfiók az otthonunkban. Egy olyan modern pénzintézeti megoldás, amely lehetővé teszi, hogy banki ügyeinket kényelmesen, otthonunk kényelméből intézzük el.

Ez a digitális banki szolgáltatás lehetővé tesz számlanyitást, pénzátutalást, számlakiegyenlítést és sok más pénzügyi tranzakciót online. Az ebank magas fokú biztonságot nyújt, és 24/7 elérhető, így a banki ügyeinket bármikor intézhetjük.

Létezik mobilalkalmazás is, akár okostelefonon keresztül is könnyedén hozzáférhetünk pénzügyi információikhoz.

Az ebank a digitalizáció előnyeit hozza el a bankolás világába, és megkönnyíti a mindennapi pénzügyek intézését.

Az ebank népszerű, és ez nem véletlen. Olyan szolgáltatást nyújt, ami minden ügyfél számára vonzóvá teszi a használatát.

K&H ebank K&H bankszámlához

Az ebankkal egy bankszámlát tudunk kezelni. A K&H Banknál az alábbi számlacsomagok közül választhatunk:

Miért használjuk az ebankot? – szakértőnk válaszol

A Banknavigátor pénzügyi szakértői szerint az ebankot azért használjuk, mert korszerű és kényelmes banki szolgáltatásokat kínál az ügyfeleknek.

Elsősorban azért, mert lehetővé teszi, hogy a pénzügyi tranzakciókat online intézzük, ami időt és energiát takarít meg számunkra. Ezenkívül az ebank használata alacsonyabb költségekkel járhat, mint a hagyományos bankfiókok használata.

Az ebank 24/7 elérhető, így nincs szükségünk a bankfiókok nyitvatartási idejére, és bármikor hozzáférhetünk pénzügyi adatainkhoz. Továbbá, az ebank a digitalizáció előnyeit hozza el, lehetővé téve az okostelefonos alkalmazások használatát, amelyek segítségével bárhonnan könnyen elérhetjük számláinkat. Az ebank biztonságos is, mivel erősített hitelesítési és biztonsági intézkedéseket alkalmaz.

Az ebank egy olyan program, ami a saját számítógépünk segítségével, otthoni bankfiókként működik. És ha elakadunk, ha segítségre van szükségünk, akkor fordulhatunk a bank ügyfélszolgálatához.

Mindezen előnyök miatt az ebank egyre népszerűbb bankolási mód, hiszen megfelel a modern életstílus elvárásainak.

Mire használhatjuk a K&H ebankot?

A K&H Bank internetbank, mint a legtöbb ebank, az alábbi szolgáltatásokra nyújtja:

  • átutalás

  • csekkbefizetés átutalással

  • csoportos beszedési megbízás

  • kártyás mobil egyenleg feltöltés

  • betéti és hitelkártya beállítások

  • számlatörténet

  • számlakivonat

  • lekötött betét

Ha már használjuk, miért jó ez nekünk?

Könnyű és kényelmes. Az ebank segítségével bárhonnan, bármikor hozzáférhetünk a bankszámlánkhoz, és intézhetjük a pénzügyeinket.

Hatékonyabb. Az ebank segítségével gyorsabban és egyszerűbben intézhetjük a banki ügyeinket, mint személyesen a bankban.

Olcsóbb lehet. Az ebank használata olcsóbb lehet, mint a személyes banki ügyintézés.

A K&H Bank ebankja számos funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a pénzügyek intézését.

Hozzáférünk a számlainformációkhoz. Az ebank segítségével megtekinthetjük a számlánk egyenlegét vagy a tranzakciós listánkat.

Tranzakciókat indíthatunk. Az ebank segítségével fizethetünk számlákat, utalhatunk, pénzt küldhetünk és fogadhatunk.

Befektetéseket is kezelhetünk. Az ebank segítségével kezelhetjük befektetéseinket.

A K&H Bank ebankja biztonságos és megbízható. A bank számos biztonsági funkciót kínál, amelyek védik az ügyfelek pénzét és adatait.

A K&H Bank ebankja egy nagyszerű módja annak, hogy pénzügyeinket kezeljük. Az ebank használatával egyszerűbbé, hatékonyabbá és olcsóbbá tehetjük a banki ügyintézést.

Közüzemi számlákat fizethetünk. Az ebank segítségével bármikor, bárhonnan kifizethetjük a közüzemi számláinkat.

Utalhatunk bárhova. Az ebank segítségével küldhetünk pénzt külföldre is.

Ha még nem használja valaki a K&H Bank ebankját, érdemes kipróbálni. A K&H ebank használatával megkönnyíthető a pénzügyek intézése. A bankszámlánk mellé ez szinte kötelező.

Kényelem, biztonság, időben nem korlátozott hozzáférés. Ezt tudja az ebank. Nincs szükség bankfióki ügyintézésre. Ez egy olyan lehetőség, amit nem lehet nem használni. És természetesen használjuk is. A modern világunk számos nagyszerű szolgáltatása közül is kiemelkedik az ebank.

Összefoglalás

Az ebank vagy internetbank a modern bankolás egyik legkényelmesebb és leginnovatívabb formája, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy otthonról intézze banki ügyeit. A K&H ebank egy ilyen digitális megoldás, amely számos előnyt kínál. Az ebank segítségével számlát nyithatunk, pénzt utalhatunk, számláinkat kiegyenlíthetjük, valamint számos egyéb pénzügyi tranzakciót végezhetünk online. Az ebank 24/7 elérhető, biztonságos és kényelmes megoldást nyújt a mindennapi pénzügyek intézéséhez. Segítségével pénzügyeinket egyszerűbben, hatékonyabban és olcsóbban intézhetjük, valamint hozzáférhetünk a bankszámla egyenleghez és tranzakciós listához, fizethetünk számlákat, utalhatunk pénzt, kezelhetjük befektetéseinket és külföldre is küldhetünk pénzt. Kényelmet, biztonságot és időben nem korlátozott hozzáférést biztosít, így nincs szükség bankfióki ügyintézésre. Az ebank a modern életstílus egyik legjobb megoldása a pénzügyek kezelésére.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

15,61%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Mire jó a dombornyomott bankkártya?

Mire jó a dombornyomott bankkártya?

2020.11.17.

Az érintés nélküli fizetés korában jogos a kérdés, hogy mire jó a dombornyomott kártya, illetve érdemes-e még ezt választani lényegesen magasabb éves díjért. Az alábbiakban összegyűjtöttük a főbb tudnivalókat.

Tovább olvasom
Bankkártya-használat külföldön: a 8 leggyakrabban felmerülő kérdés

Bankkártya-használat külföldön: a 8 leggyakrabban felmerülő kérdés

2022.08.09.

A bankkártya-használat külföldön általánosnak mondható egy utazás során, ám felvet néhány kérdést; az alábbiakban ezeket válaszoljuk meg.

Tovább olvasom
Mennyit fizetünk valójában a bankkártya használatáért?

Mennyit fizetünk valójában a bankkártya használatáért?

2023.09.20.

Nem mindegy, hogy mennyit fizetünk a bankkártya használatáért. A kártyahasználók többsége még sincs tisztában a költségekkel. Persze ez nem is egyszerű. A bankkártya használatáért felszámolt díjak összetettek, és sokszor nehezen követhetőek. Fontosnak érezzük, hogy mindenki tisztában legyen ezzel, ezért utánajártunk, hogy mennyit fizetünk valójában a bankkártya használatáért.

Tovább olvasom
Hitelkártya és bankkártya – mi a különbség?

Hitelkártya és bankkártya – mi a különbség?

2021.03.17.

Egyre inkább kezd háttérbe szorulni a készpénzzel való fizetés. Webáruházból vásárolunk, vagy a boltban egyre több kedvezményt kínálnak, ha kártyával fizetünk. Nekünk is jó, nem kell figyelnünk, hogy van-e nálunk pénz, nem kell vele összekoszolnunk a kezünket. Hitelkártya és bankkártya segítségével bármekkora összeget ki tudunk fizetni – már persze a meghatározott keretünk erejéig.

Tovább olvasom