Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Gyorsan kis összegű hitelre van szükséged? Ismerd meg a Provident Start kölcsönét!

2023.08.18.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. augusztus 18. 11:07

Néha csak egy kisebb összegre van szükség. De arra nagyon. És gyorsan. Van megoldás: ha csak kis összegű hitelre van szükséged, válaszd a Provident Start kölcsönét. De miért a Provident Start kölcsönét érdemes választani? Mutatjuk.

Gyorsan kis összegű hitelre van szükséged? Ismerd meg a Provident Start kölcsönét!

Ha csak kis összegű hitelre van szükséged – Provident Start kölcsön

Ha csak kis összegű hitelre van szükséged, válaszd a Provident Start kölcsönét. Új ügyfélként a 18 hetes futamidejű Start kölcsönt alacsony kamattal megkaphatod! És a Start Kölcsön mellé kedvezményes díj ellenében kérheted a gyors és kényelmes otthoni szolgáltatást is. Provident Start kölcsönre azok az ügyfelek jogosultak, akik még nem igényeltek hitelt a Providenttől, vagy akik korábbi tartozásukat több mint egy éve kifizették. A kölcsönösszeg: 250 ezer forintig érhető el. 18 hetes a futamidő. A kamat alacsony és fix. A THM kedvező. A Provident Start kölcsöne szabad felhasználású, kezes és fedezet nélkül igényelhető. És nincs kamatkockázat sem, a törlesztőrészletek a teljes futamidő alatt változatlanok, csak az utolsó törlesztőrészlet lesz más, ráadásul a Provident Start kölcsön bármikor díjmentesen előtörleszthető.

Provident Start kölcsön – kisebb összeg gyorsan

Ez a kölcsön igazán különleges. Hiszen hetente kell fizetned a részleteket. Hetente fizetsz, és így a részleteid alacsonyabbak lesznek, és nem lesznek annyira megterhelőek. És ez fontos. A segítség akkor segítség, ha később nem okoz problémát neked. Hetente könnyebb fizetni; szinte mindenki így érzi. A Provident Start kölcsön, egy hetente fizetendő hitelfajta. Ilyen konstrukció nincs több a pénzpiacon. Azért találták ki, hogy könnyebbé tegyék az életedet.

Otthoni szolgáltatással is lehet

Egyedülálló banki szolgáltatás az Otthoni szolgáltatás. Nem kell hozzá utazni, kényelmes, és ami a legfontosabb, nem kell, hogy legyen bankszámlád. Hiszen a pénzt készpénzben kapod meg a pozitív bírálat után a képviselőtől, és a részleteket is neki fogod fizetni, szintén készpénzben. A Provident Start kölcsön Otthoni szolgáltatással is elérhető. Ez egy kényelmi szolgáltatás, sokan igénybe veszik. Ez nem véletlen, hiszen minden az otthonodban történik majd. Minden. Egy telefon, egy beszélgetés, némi papírmunka, amit nem te csinálsz, és pár napon belül kézhez kapod a kölcsönt. Készpénzben.

Provident Előrelátó Csomaggal is

A hitelfelvételt biztonságosabbá tehetjük a Provident Előrelátó Csomagjával. A Provident Előrelátó Csomagja számos élethelyzetben nyújthat segítséget. Az Előrelátó Csomag egy halál esetére szóló tartozás elengedési szolgáltatás, és ezen felül tartalmaz még egy meghosszabbított felmondási lehetőséget, valamint tartalmaz egy ránk vonatkozó csoportos élet és balesetbiztosítást is.

Provident Start kölcsön – igazán gyorsan

A pénzintézetek gyakran biztosítékot kérnek, ha hitelt igényelsz. Amikor nincs szükség fedezetre, az nem csak meggyorsítja, de le is egyszerűsíti az igénylés folyamatát. Az egyszerűség pedig gyorsaságot jelent. Gyorsan elbírálják a hitelkérelmedet. Ez fontos lehet egy pénzzavar esetén. Ha azonnal kell a pénz, és nem tudsz heteket várni. Vagy nem akarsz. És miért akarnál? Ha egyszer nem kell. Nem kell heteket várni. A Provident Start kölcsöne gyorsan felhasználható.

Igényelni, aztán elkölteni

Ha pozitív a hitelbírálat, akkor az igénylő megkapja a kölcsönt. A Provident Start kölcsön azonnal felhasználható lesz. És elkölthető. Bármire. A hiteligénylés folyamatának ez a legvége. Ezt megelőzi a kapcsolatfelvétel, az alapfeltételeknek való megfelelés ellenőrzése, és a dokumentumok benyújtása vagy átadása. A bírálat után már csak a folyósítás vagy a pénz átadása van hátra, attól függően, hogy melyik szolgáltatást választotta az igénylő. A bírálat gyorsan megtörténik, nem kell hosszú ideig várni. És a pénz kiutalása után? Az már csak az ügyfélen múlik. Utazhat, vehet autót vagy egy új konyhabútort. Bármit. Amit csak szeretne. Nem kell a hitelcélt megjelölni. És persze a részleteket fizetni kell majd. Közben pedig már használható a kölcsönből vásárolt szolgáltatást vagy terméket.

A Provident Start kölcsönét akkor érdemes igényelni, ha gyorsan, kisebb összegű hitelre van szükséged. De akkor nagyon érdemes.

Összefoglalás

A Provident Start kölcsön egy alacsony kamatozású, kis összegű hitel, amit új ügyfelek vehetnek igénybe vagy akik korábban már kiegyenlítették tartozásukat. A kölcsön maximum 250 ezer forintig igényelhető, 18 hetes futamidővel, a THM kedvező és az teljes futamidő alatt változatlan a törlesztőrészlet. A kölcsön különlegessége, hogy hetente történik a törlesztés, ami a havi törlesztésekhez képest kevésbé megterhelő az ügyfeleknek. Emellett otthoni szolgáltatás is választható hozzá, amely esetében a pénzt készpénzben, otthon kapják meg az ügyfelek, és a törlesztést is így rendezik. A Provident Start kölcsön továbbá a Provident Előrelátó Csomaggal is kombinálható, ami kiegészítő biztosítási szolgáltatásokat nyújt. A hitelbírálat gyorsan megtörténik, és az összeg szabadon felhasználható.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

16,78% - 18,60%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Promóció

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 16,3%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Általános tudnivalók a személyi kölcsönökről

Általános tudnivalók a személyi kölcsönökről

2020.06.17.

A személyi kölcsönök nagyon elterjedt hitelezési formák. Népszerűségüket egyszerűségüknek és a gyors ügyintézésnek köszönhetik, illetve az is fontos szempont, hogy általuk fedezet nélkül juthatunk szabadon felhasználható pénzösszeghez. Általános tudnivalók.

Tovább olvasom
Pár kattintással akár 10 millió forint hitelt is felvehetsz!

Pár kattintással akár 10 millió forint hitelt is felvehetsz!

2020.04.06.

Igen, jól olvastad, 10.000.000 forintot mindössze pár kattintással igényelhetsz, és ha megfelelsz a feltételeknek, akkor igen rövid időn belül meg is kaphatod! Mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom
Sürgősen pénzre van szükséged? Ismerd meg a Cofidis Fapados Kölcsönét!

Sürgősen pénzre van szükséged? Ismerd meg a Cofidis Fapados Kölcsönét!

2022.12.30.

A Cofidis Fapados Kölcsöne érdemes lehet a figyelmedre, ha gyorsan szeretnél egy nagyobb összeghez jutni!

Tovább olvasom
Nyílászárócsere és fűtéskorszerűsítés gyorskölcsönnel!

Nyílászárócsere és fűtéskorszerűsítés gyorskölcsönnel!

2020.11.15.

Mindenki lázasan készül a télre, és sajnos sokaknak csak most jut eszébe a nyílászárók cseréje és a fűtéskorszerűsítés. Több probléma is lehet ezzel a késői időponttal; alább kifejtjük, hogy mik.

Tovább olvasom