Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Kizáró okok a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön igénylésekor

2021.04.28.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. július 16. 22:54

Kizáró okok minden hitelnél előfordulnak, így a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönnél is. Ha nem szeretnél „árnyékra vetődni”, olvasd el alábbi cikkünket!

Kizáró okok a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön igénylésekor

kizáró okok előtt azonban magáról a hitelprogramról kell szót ejtenünk. A Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön 2021. március 8-án indult el, és a legvégső időpont 2022. július 30., amikor még kifizetések történhetnek, tehát bő egy év áll azon vállalkozások rendelkezésére, akik szeretnék kihasználni ezt a lehetőséget. Lényeges, hogy tulajdonképpen egy Európai Uniós forrásokból finanszírozott állami támogatásról van szó, hiszen teljesen kamatmentes, ráadásul kezelési költséget, rendelkezésre tartási jutalékot, valamint szerződésmódosítási díjat sem kell fizetni utána, vagyis ingyen pénzt jelent, ha megfelelsz a feltételeknek!

Milyen kondíciókkal igényelhető a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön?

A Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön 1-10 millió forintig vehető fel, de a hitelösszeg nem haladhatja meg a vállalkozás 2019. évi árbevételét A hitel maximális futamideje a szerződéskötéstől számított 120 hónap, azaz 10 év, az első 3 évben nem szükséges törleszteni a hitelt, és önerőre sincs szükség hozzá. Mint fentebb írtuk, a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön kamatmentes, és egyéb költségei sincsenek.

Kik igényelhetik a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönt?

A hitel azon mikro-, kis- és középvállalkozások számára érhető el, amelyek a koronavírus-járvány miatt mélypontra került ágazatokat választották tevékenységi körüknek. Lényeges, hogy kizárólag a korlátolt felelősségű társaságok, a részvénytársaságok, a közkereseti társaságok, a betéti társaságok, a szociális szövetkezetek, az iskolaszövetkezetek, az európai szövetkezetek és egyéb szövetkezetek, az egyéni cégek, valamint az egyéni vállalkozók folyamodhatnak a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönért.

Kizáró okok a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön esetében

A Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönt azok a vállalkozások nem igényelhetik, amelyek nem rendelkeznek teljes, lezárt üzleti évvel 2019-ben, az üzleti évük üzemi eredménye negatív, nem a támogatott tevékenységi körök egyikében tevékenykednek, jogerős végzéssel elrendelt csőd-, felszámolási, vagy végelszámolási eljárás alatt állnak (kivétel, ha rendelkeznek NAV igazolással), 2020. március 16. után legalább 50%-os mértékű tulajdonosváltáson estek át (kivéve a meglévő tulajdonosi körön belüli tulajdonosváltást és az örökléssel történő tulajdonszerzést).

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Nagy az érdeklődés a kormány által biztosított gyorskölcsön iránt

Nagy az érdeklődés a kormány által biztosított gyorskölcsön iránt

2021.08.13.

Gyorskölcsön vállalkozások számára? Már elérhető – mutatjuk a részleteit!

Tovább olvasom
Mire használható fel a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön?

Mire használható fel a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön?

2021.04.27.

Felhasználható a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön a vállalkozásod újbóli felpörgetésére? Igen, de ennél sokkal többről van szó – mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom
Milyen feltételekkel igényelhető a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön?

Milyen feltételekkel igényelhető a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön?

2021.04.26.

A Magyar Fejlesztési Bank stratégiájából fakadó küldetés a hazai vállalkozási szektor támogatása kedvező konstrukciójú fejlesztési hitelek biztosításával. Ebbe a cégsegítő zónába integrálható új banki termék a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön, melynek startját 2021. március 8-ra datálta az intézmény.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával