Személyes ügyintézés az MNB-nél lakossági ügyfeleknek

2021.07.08.

2020 márciusa óta, ha bármit el szeretnénk intézni, jól meg kell gondolnunk, hogyan fogjunk hozzá. A koronavírus által felforgatott világban a szükséges korlátozások miatt hol nyitva, hol zárva tartó üzletek, a fodrászok, vagy éppen a bankok nem mindig tudták fogadni a vásárlókat, ügyfeleket. Ennek most úgy tűnik vége: a Magyar Nemzeti Bank ügyfélszolgálatain újraindult a személyes ügyintézés.

Személyes ügyintézés az MNB-nél lakossági ügyfeleknek

Végre újra elérhető a személyes ügyintézés lehetősége

A korlátozások enyhítésével megnyílt a szolgáltatók előtt a lehetőség, hogy újra személyesen találkozzanak az ügyfeleikkel. A Magyar Nemzeti Bank szinte azonnal élt is a lehetőséggel, és sorra biztosítja az embereknek, hogy felkereshessék a bankfiókokat, ügyfélszolgálatok. Az első lehetőség Budapesten adódott, méghozzá május 25-én: ekkor nyitotta meg kapuit újra az első magyarországi Magyar Nemzeti Bank ügyfélszolgálat, méghozzá a Krisztina körúton, ahol megint elérhető a személyes ügyintézés. Szerencsére a vidéki lakosságnak sem kellett sokáig várni, június elseje óta már szintén látogathatóak a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat kirendeltségei, méghozzá az ország tizennyolc megyeszékhelyén. Kivételt képzett Szeged és Kecskemét, de sebaj, június közepe óta ezek is megnyíltak a nagyközönség előtt. Az ügyfélfogadási rendek az eltelt közel másfél évben nem változtak, ha valaki már nem emlékszik rá, azok megtekinthetők a Magyar Nemzeti Bank honlapján.

A személyes ügyintézés mellett továbbra is elérhető egyéb lehetőség

Ha valaki nem tud, vagy valamilyen okból nem szeretne személyesen befáradni az ügyfélszolgálatok bármelyikére, azoknak továbbra is elérhetőek az ingyenesen hívható telefonszámon, illetve e-mailben a Magyar Nemzeti Bank munkatársai – sőt, akár postai úton is. Akiknek mégis favorit a személyes ügyintézés, azok élhetnek az időpontfoglalás lehetőségével, amit szintén a pénzintézet weboldalán találnak meg az érdeklődők. További előnye a honlapnak, hogy az ügyfélszolgálatok megközelítéséről is találnak információkat azok, akiknek segítségre van ehhez szüksége. Aki hezitál, hogy felkeresse-e bármelyik irodát, annak megnyugvást jelenthet, hogy természetesen az összes esetben szigorúan betartják az éppen aktuális járványügyi higiéniás intézkedéseket. Azokban mindig naprakész információkkal rendelkeznek, így a kötelező kézfertőtlenítés és – amennyiben szükséges – a maszkviselés, Magyarország Kormánya által aktuálisan ajánlott módokon kötelező érvényű az ügyfélfogadás teljes idejére.

Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Ajánlott hitelek

Provident Heti Kölcsön

THM

24,5% - 24,6%

Futamidő

57 - 110 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 570.000 Ft

§

MKB Mosoly Személyi kölcsön

THM

7,2% - 13,8%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV120

THM

11,73%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 8.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Megújulnak az NHP Hajrá feltételei

Megújulnak az NHP Hajrá feltételei

2020.07.08.

Még vonzóbbak lesznek az Növekedési Hitelprogramban (NHP Hajrá) elérhető termékek, miután a Magyar Nemzeti Bank (MNB) bejelentette, hogy a korábbi feltételeket tovább javítják, ezzel bővítve a lehetőségeket. Megújulnak az NHP Hajrá feltételei!

Tovább olvasom