Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Személyes ügyintézés az MNB-nél lakossági ügyfeleknek

2021.07.08.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. július 17. 19:53

2020 márciusa óta, ha bármit el szeretnénk intézni, jól meg kell gondolnunk, hogyan fogjunk hozzá. A koronavírus által felforgatott világban a szükséges korlátozások miatt hol nyitva, hol zárva tartó üzletek, a fodrászok, vagy éppen a bankok nem mindig tudták fogadni a vásárlókat, ügyfeleket. Ennek most úgy tűnik vége: a Magyar Nemzeti Bank ügyfélszolgálatain újraindult a személyes ügyintézés.

Személyes ügyintézés az MNB-nél lakossági ügyfeleknek

Végre újra elérhető a személyes ügyintézés lehetősége

A korlátozások enyhítésével megnyílt a szolgáltatók előtt a lehetőség, hogy újra személyesen találkozzanak az ügyfeleikkel. A Magyar Nemzeti Bank szinte azonnal élt is a lehetőséggel, és sorra biztosítja az embereknek, hogy felkereshessék a bankfiókokat, ügyfélszolgálatok. Az első lehetőség Budapesten adódott, méghozzá május 25-én: ekkor nyitotta meg kapuit újra az első magyarországi Magyar Nemzeti Bank ügyfélszolgálat, méghozzá a Krisztina körúton, ahol megint elérhető a személyes ügyintézés. Szerencsére a vidéki lakosságnak sem kellett sokáig várni, június elseje óta már szintén látogathatóak a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat kirendeltségei, méghozzá az ország tizennyolc megyeszékhelyén. Kivételt képzett Szeged és Kecskemét, de sebaj, június közepe óta ezek is megnyíltak a nagyközönség előtt. Az ügyfélfogadási rendek az eltelt közel másfél évben nem változtak, ha valaki már nem emlékszik rá, azok megtekinthetők a Magyar Nemzeti Bank honlapján.

A személyes ügyintézés mellett továbbra is elérhető egyéb lehetőség

Ha valaki nem tud, vagy valamilyen okból nem szeretne személyesen befáradni az ügyfélszolgálatok bármelyikére, azoknak továbbra is elérhetőek az ingyenesen hívható telefonszámon, illetve e-mailben a Magyar Nemzeti Bank munkatársai – sőt, akár postai úton is. Akiknek mégis favorit a személyes ügyintézés, azok élhetnek az időpontfoglalás lehetőségével, amit szintén a pénzintézet weboldalán találnak meg az érdeklődők. További előnye a honlapnak, hogy az ügyfélszolgálatok megközelítéséről is találnak információkat azok, akiknek segítségre van ehhez szüksége. Aki hezitál, hogy felkeresse-e bármelyik irodát, annak megnyugvást jelenthet, hogy természetesen az összes esetben szigorúan betartják az éppen aktuális járványügyi higiéniás intézkedéseket. Azokban mindig naprakész információkkal rendelkeznek, így a kötelező kézfertőtlenítés és – amennyiben szükséges – a maszkviselés, Magyarország Kormánya által aktuálisan ajánlott módokon kötelező érvényű az ügyfélfogadás teljes idejére.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Ennyit spórolhatsz a Zöld Hitellel

Ennyit spórolhatsz a Zöld Hitellel

2021.11.17.

Spórolni a Zöld Hitellel, avagy hivatalos megnevezéssel élve az MNB Zöld Otthon Programjával meglepően könnyen tudsz, és itt nem az energiacsökkenésből adódó megtakarításra gondolunk.

Tovább olvasom
Megújulnak az NHP Hajrá feltételei

Megújulnak az NHP Hajrá feltételei

2020.07.08.

Még vonzóbbak lesznek az Növekedési Hitelprogramban (NHP Hajrá) elérhető termékek, miután a Magyar Nemzeti Bank (MNB) bejelentette, hogy a korábbi feltételeket tovább javítják, ezzel bővítve a lehetőségeket. Megújulnak az NHP Hajrá feltételei!

Tovább olvasom
Zöld Otthon Programot indít az MNB

Zöld Otthon Programot indít az MNB

2021.08.06.

A klímaváltozás és a globális felmelegedés napjaink legnagyobb problémái. Az Európai Unió évek óta folyamatosan szigorúbb intézkedéseket hoz, hogy csökkentsük a környezetbe jutó káros anyagok kibocsátását. Az egyes tagállamok külön is megpróbálnak részt venni a védekezésben, ezért fontos lépést jelentett be a jegybank: Zöld Otthon Programot indít.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával