Provident kölcsön a futamidő végéig kedvezményes kamattal

2020.09.04.

A Provident kölcsöne a futamidő végéig kínál olyan kamatot, illetve THM-et, ami még bennünket is megdöbbentett, pedig folyamatosan követjük a magyar hitelpiac változásait, ám ilyet még nem láttunk. Érdemes neked is vetni rá egy pillantást, mert könnyen meglehet, hogy a közeljövőben szükséged lesz egy kisebb hitelre, és abban az esetben egyszerűen ez lesz a legjobb választás!

Provident kölcsön a futamidő végéig kedvezményes kamattal

A Provident kölcsönének futamideje ugyan viszonylag rövid, mindössze 15 hónap, ám sokszor elég ez is, sőt, sokan nem is szeretnék tovább húzni a hiteltörlesztést. Fontos még, hogy a maximálisan igényelhető hitelösszeg csupán 600.000 forint, ami viszonylag alacsony, ám a személyi kölcsönök piacán többségben vannak az alacsony összegű hitelkérelmek, tehát sokaknak ez is bőven elegendő lesz. A Providenttől – mivel az üzleti modellje a gyorskölcsönökre épül – nem meglepő a rövid futamidő és a kisebb kölcsönösszegek, hiszen már a piacra lépése idején is hasonló hitelekkel rukkolt elő.

Ami azonban most léptek meg, az megdöbbentő: a Provident kölcsönének THM értéke mindössze 5,6%! És hogy miért is képedtünk el, amikor megláttuk? Nos, a kormány által 2020. december 31.-ig garantált 5,75%-os kamat 2021. január 1.-től megszűnik, minden banknál magasabb lesz, míg a Provident gyorskölcsönének THM értéke jövőre is ugyanennyi marad, és már most alacsonyabb, mint az államilag fixált kamat. Ha azt is hozzátesszük, hogy a Provident új kölcsönének esetében THM-ről beszélünk, ami tartalmazza a kamatot és az egyéb költségeket is, míg a többi bank kölcsöneinek esetében csak a kamatról, akkor érthető, miért a Provident gyorskölcsöne az egyik legkiemelkedőbb ajánlat a jelenlegi magyar hitelpiacon.

Provident gyorskölcsönét heti, illetve havi rendszerességgel is fizetheted, amit kiválaszthatsz az igénylést megelőzően, emellett pedig tudnod kell, hogy az Otthoni Szolgáltatást, illetve az Előrelátó Csomagot ingyenesen biztosítják a hitel mellé, ha úgy kívánod.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a Provident gyorskölcsöne, és kérdésed lenne a hiteltermékkel, illetve az igénylésével kapcsolatban, keress fel bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Provident Provident Hirdetés

Ajánlott hitelek

Hűség Hitel

THM

20,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

200.000 - 6.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV120

THM

11,73%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 8.000.000 Ft

§

Fapados Kölcsön

THM

14,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Pár kattintással akár 10 millió forint hitelt is felvehetsz!

Pár kattintással akár 10 millió forint hitelt is felvehetsz!

2020.04.06.

Igen, jól olvastad, 10.000.000 forintot mindössze pár kattintással igényelhetsz, és ha megfelelsz a feltételeknek, akkor igen rövid időn belül meg is kaphatod! Mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom
Nyílászárócsere és fűtéskorszerűsítés gyorskölcsönnel!

Nyílászárócsere és fűtéskorszerűsítés gyorskölcsönnel!

2020.11.15.

Mindenki lázasan készül a télre, és sajnos sokaknak csak most jut eszébe a nyílászárók cseréje és a fűtéskorszerűsítés. Több probléma is lehet ezzel a késői időponttal; alább kifejtjük, hogy mik.

Tovább olvasom
Hogy válasszak megfelelő gyorskölcsönt?

Hogy válasszak megfelelő gyorskölcsönt?

2020.09.04.

Az, hogy hogyan válassz megfelelő gyorskölcsönt, attól függ, hogy mit jelent számodra a megfelelő. Ha kielégíti az igényeidet, emellett pedig a törlesztőrészleteit is képes vagy havi, vagy heti rendszerességgel törleszteni, minden további nélkül jó lesz, de azért akadnak olyan tényezők is, amelyekről jobb, ha tudsz, mielőtt beadod az igénylésedet.

Tovább olvasom
Minden, amit a gyorskölcsönökről tudni érdemes

Minden, amit a gyorskölcsönökről tudni érdemes

2020.12.14.

A gyorskölcsönökről tudni érdemes azt, hogy a legegyszerűbben elérhető, legkönnyebben hozzáférhető hitelkonstrukciók. Az alábbi cikkből mindent megtudhatsz róluk!

Tovább olvasom