Hirdetés

Provident kölcsön a futamidő végéig kedvezményes kamattal

2020.09.04.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 4. 16:18

A Provident kölcsöne a futamidő végéig kínál olyan kamatot, illetve THM-et, ami még bennünket is megdöbbentett, pedig folyamatosan követjük a magyar hitelpiac változásait, ám ilyet még nem láttunk. Érdemes neked is vetni rá egy pillantást, mert könnyen meglehet, hogy a közeljövőben szükséged lesz egy kisebb hitelre, és abban az esetben egyszerűen ez lesz a legjobb választás!

Provident kölcsön a futamidő végéig kedvezményes kamattal

A Provident kölcsönének futamideje ugyan viszonylag rövid, mindössze 15 hónap, ám sokszor elég ez is, sőt, sokan nem is szeretnék tovább húzni a hiteltörlesztést. Fontos még, hogy a maximálisan igényelhető hitelösszeg csupán 600.000 forint, ami viszonylag alacsony, ám a személyi kölcsönök piacán többségben vannak az alacsony összegű hitelkérelmek, tehát sokaknak ez is bőven elegendő lesz. A Providenttől – mivel az üzleti modellje a gyorskölcsönökre épül – nem meglepő a rövid futamidő és a kisebb kölcsönösszegek, hiszen már a piacra lépése idején is hasonló hitelekkel rukkolt elő.

Ami azonban most léptek meg, az megdöbbentő: a Provident kölcsönének THM értéke mindössze 5,6%! És hogy miért is képedtünk el, amikor megláttuk? Nos, a kormány által 2020. december 31.-ig garantált 5,75%-os kamat 2021. január 1.-től megszűnik, minden banknál magasabb lesz, míg a Provident gyorskölcsönének THM értéke jövőre is ugyanennyi marad, és már most alacsonyabb, mint az államilag fixált kamat. Ha azt is hozzátesszük, hogy a Provident új kölcsönének esetében THM-ről beszélünk, ami tartalmazza a kamatot és az egyéb költségeket is, míg a többi bank kölcsöneinek esetében csak a kamatról, akkor érthető, miért a Provident gyorskölcsöne az egyik legkiemelkedőbb ajánlat a jelenlegi magyar hitelpiacon.

Provident gyorskölcsönét heti, illetve havi rendszerességgel is fizetheted, amit kiválaszthatsz az igénylést megelőzően, emellett pedig tudnod kell, hogy az Otthoni Szolgáltatást, illetve az Előrelátó Csomagot ingyenesen biztosítják a hitel mellé, ha úgy kívánod.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a Provident gyorskölcsöne, és kérdésed lenne a hiteltermékkel, illetve az igénylésével kapcsolatban, keress fel bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Online személyi kölcsön igénylés – hogyan zajlik?

Online személyi kölcsön igénylés – hogyan zajlik?

2020.05.21.

A koronavírus-járvány miatt előtérbe kerültek az interneten intézhető dolgok, így az online személyi kölcsön igénylés is népszerűbbé vált, holott már viszonylag régóta létezik ez a lehetőség. Ha még sosem próbáltad, de most szükséged lenne egy kisebb-nagyobb összegre, akkor muszáj lesz ezt a hitelfelvételi módot használnod

Tovább olvasom
Sürgősen pénzre van szükséged? Ismerd meg a Cofidis Fapados Kölcsönét!

Sürgősen pénzre van szükséged? Ismerd meg a Cofidis Fapados Kölcsönét!

2022.12.30.

A Cofidis Fapados Kölcsöne érdemes lehet a figyelmedre, ha gyorsan szeretnél egy nagyobb összeghez jutni!

Tovább olvasom
Általános tudnivalók a személyi kölcsönökről

Általános tudnivalók a személyi kölcsönökről

2020.06.17.

A személyi kölcsönök nagyon elterjedt hitelezési formák. Népszerűségüket egyszerűségüknek és a gyors ügyintézésnek köszönhetik, illetve az is fontos szempont, hogy általuk fedezet nélkül juthatunk szabadon felhasználható pénzösszeghez. Általános tudnivalók.

Tovább olvasom
Pár kattintással akár 10 millió forint hitelt is felvehetsz!

Pár kattintással akár 10 millió forint hitelt is felvehetsz!

2020.04.06.

Igen, jól olvastad, 10.000.000 forintot mindössze pár kattintással igényelhetsz, és ha megfelelsz a feltételeknek, akkor igen rövid időn belül meg is kaphatod! Mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom