Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Provident kölcsön a futamidő végéig kedvezményes kamattal

2020.09.04.
Szerző: banknavigator.hu

A Provident kölcsöne a futamidő végéig kínál olyan kamatot, illetve THM-et, ami még bennünket is megdöbbentett, pedig folyamatosan követjük a magyar hitelpiac változásait, ám ilyet még nem láttunk. Érdemes neked is vetni rá egy pillantást, mert könnyen meglehet, hogy a közeljövőben szükséged lesz egy kisebb hitelre, és abban az esetben egyszerűen ez lesz a legjobb választás!

Provident kölcsön a futamidő végéig kedvezményes kamattal

A Provident kölcsönének futamideje ugyan viszonylag rövid, mindössze 15 hónap, ám sokszor elég ez is, sőt, sokan nem is szeretnék tovább húzni a hiteltörlesztést. Fontos még, hogy a maximálisan igényelhető hitelösszeg csupán 600.000 forint, ami viszonylag alacsony, ám a személyi kölcsönök piacán többségben vannak az alacsony összegű hitelkérelmek, tehát sokaknak ez is bőven elegendő lesz. A Providenttől – mivel az üzleti modellje a gyorskölcsönökre épül – nem meglepő a rövid futamidő és a kisebb kölcsönösszegek, hiszen már a piacra lépése idején is hasonló hitelekkel rukkolt elő.

Ami azonban most léptek meg, az megdöbbentő: a Provident kölcsönének THM értéke mindössze 5,6%! És hogy miért is képedtünk el, amikor megláttuk? Nos, a kormány által 2020. december 31.-ig garantált 5,75%-os kamat 2021. január 1.-től megszűnik, minden banknál magasabb lesz, míg a Provident gyorskölcsönének THM értéke jövőre is ugyanennyi marad, és már most alacsonyabb, mint az államilag fixált kamat. Ha azt is hozzátesszük, hogy a Provident új kölcsönének esetében THM-ről beszélünk, ami tartalmazza a kamatot és az egyéb költségeket is, míg a többi bank kölcsöneinek esetében csak a kamatról, akkor érthető, miért a Provident gyorskölcsöne az egyik legkiemelkedőbb ajánlat a jelenlegi magyar hitelpiacon.

Provident gyorskölcsönét heti, illetve havi rendszerességgel is fizetheted, amit kiválaszthatsz az igénylést megelőzően, emellett pedig tudnod kell, hogy az Otthoni Szolgáltatást, illetve az Előrelátó Csomagot ingyenesen biztosítják a hitel mellé, ha úgy kívánod.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a Provident gyorskölcsöne, és kérdésed lenne a hiteltermékkel, illetve az igénylésével kapcsolatban, keress fel bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Kalkulátorok

Archívum

Takarék fix jelzáloghitelek Hirdetés

Ajánlott hitelek

Prémium250 Kölcsön Számlával

THM

7,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 6.000.000 Ft

§

Provident Havi Kölcsön

THM

24,6%

Futamidő

30 hó

Hitelösszeg

600.000 Ft - 1.500.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV120

THM

11,73%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Online személyi kölcsön igénylés – hogyan zajlik?

Online személyi kölcsön igénylés – hogyan zajlik?

2020.05.21.

A koronavírus-járvány miatt előtérbe kerültek az interneten intézhető dolgok, így az online személyi kölcsön igénylés is népszerűbbé vált, holott már viszonylag régóta létezik ez a lehetőség. Ha még sosem próbáltad, de most szükséged lenne egy kisebb-nagyobb összegre, akkor muszáj lesz ezt a hitelfelvételi módot használnod

Tovább olvasom
Nyílászárócsere és fűtéskorszerűsítés gyorskölcsönnel!

Nyílászárócsere és fűtéskorszerűsítés gyorskölcsönnel!

2020.11.15.

Mindenki lázasan készül a télre, és sajnos sokaknak csak most jut eszébe a nyílászárók cseréje és a fűtéskorszerűsítés. Több probléma is lehet ezzel a késői időponttal; alább kifejtjük, hogy mik.

Tovább olvasom
Váratlan kiadás merült fel? Provident gyorskölcsönök!

Váratlan kiadás merült fel? Provident gyorskölcsönök!

2021.05.13.

A Provident gyorskölcsönei jól jöhetnek, ha egy kisebb pénzzavarba kerülsz – az alábbiakban megmutatjuk, miért érdemes velük foglalkozni!   

Tovább olvasom
Hogy válasszak megfelelő gyorskölcsönt?

Hogy válasszak megfelelő gyorskölcsönt?

2020.09.04.

Az, hogy hogyan válassz megfelelő gyorskölcsönt, attól függ, hogy mit jelent számodra a megfelelő. Ha kielégíti az igényeidet, emellett pedig a törlesztőrészleteit is képes vagy havi, vagy heti rendszerességgel törleszteni, minden további nélkül jó lesz, de azért akadnak olyan tényezők is, amelyekről jobb, ha tudsz, mielőtt beadod az igénylésedet.

Tovább olvasom