Provident kölcsön a futamidő végéig kedvezményes kamattal

2020.09.04.

A Provident kölcsöne a futamidő végéig kínál olyan kamatot, illetve THM-et, ami még bennünket is megdöbbentett, pedig folyamatosan követjük a magyar hitelpiac változásait, ám ilyet még nem láttunk. Érdemes neked is vetni rá egy pillantást, mert könnyen meglehet, hogy a közeljövőben szükséged lesz egy kisebb hitelre, és abban az esetben egyszerűen ez lesz a legjobb választás!

Provident kölcsön a futamidő végéig kedvezményes kamattal

A Provident kölcsönének futamideje ugyan viszonylag rövid, mindössze 15 hónap, ám sokszor elég ez is, sőt, sokan nem is szeretnék tovább húzni a hiteltörlesztést. Fontos még, hogy a maximálisan igényelhető hitelösszeg csupán 600.000 forint, ami viszonylag alacsony, ám a személyi kölcsönök piacán többségben vannak az alacsony összegű hitelkérelmek, tehát sokaknak ez is bőven elegendő lesz. A Providenttől – mivel az üzleti modellje a gyorskölcsönökre épül – nem meglepő a rövid futamidő és a kisebb kölcsönösszegek, hiszen már a piacra lépése idején is hasonló hitelekkel rukkolt elő.

Ami azonban most léptek meg, az megdöbbentő: a Provident kölcsönének THM értéke mindössze 5,6%! És hogy miért is képedtünk el, amikor megláttuk? Nos, a kormány által 2020. december 31.-ig garantált 5,75%-os kamat 2021. január 1.-től megszűnik, minden banknál magasabb lesz, míg a Provident gyorskölcsönének THM értéke jövőre is ugyanennyi marad, és már most alacsonyabb, mint az államilag fixált kamat. Ha azt is hozzátesszük, hogy a Provident új kölcsönének esetében THM-ről beszélünk, ami tartalmazza a kamatot és az egyéb költségeket is, míg a többi bank kölcsöneinek esetében csak a kamatról, akkor érthető, miért a Provident gyorskölcsöne az egyik legkiemelkedőbb ajánlat a jelenlegi magyar hitelpiacon.

Provident gyorskölcsönét heti, illetve havi rendszerességgel is fizetheted, amit kiválaszthatsz az igénylést megelőzően, emellett pedig tudnod kell, hogy az Otthoni Szolgáltatást, illetve az Előrelátó Csomagot ingyenesen biztosítják a hitel mellé, ha úgy kívánod.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a Provident gyorskölcsöne, és kérdésed lenne a hiteltermékkel, illetve az igénylésével kapcsolatban, keress fel bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Ajánlott hitelek

Fapados Kölcsön

THM

14,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

8,17%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 8.000.000 Ft

§

Hitelkiváltó Kölcsön

THM

16,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

200.000 Ft - 6.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Minden, amit a gyorskölcsönökről tudni érdemes

Minden, amit a gyorskölcsönökről tudni érdemes

2020.12.14.

A gyorskölcsönökről tudni érdemes azt, hogy a legegyszerűbben elérhető, legkönnyebben hozzáférhető hitelkonstrukciók. Az alábbi cikkből mindent megtudhatsz róluk!

Tovább olvasom
Online személyi kölcsön igénylés – hogyan zajlik?

Online személyi kölcsön igénylés – hogyan zajlik?

2020.05.21.

A koronavírus-járvány miatt előtérbe kerültek az interneten intézhető dolgok, így az online személyi kölcsön igénylés is népszerűbbé vált, holott már viszonylag régóta létezik ez a lehetőség. Ha még sosem próbáltad, de most szükséged lenne egy kisebb-nagyobb összegre, akkor muszáj lesz ezt a hitelfelvételi módot használnod

Tovább olvasom
Pár kattintással akár 10 millió forint hitelt is felvehetsz!

Pár kattintással akár 10 millió forint hitelt is felvehetsz!

2020.04.06.

Igen, jól olvastad, 10.000.000 forintot mindössze pár kattintással igényelhetsz, és ha megfelelsz a feltételeknek, akkor igen rövid időn belül meg is kaphatod! Mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom
Váratlan kiadás merült fel? Provident gyorskölcsönök!

Váratlan kiadás merült fel? Provident gyorskölcsönök!

2021.05.13.

A Provident gyorskölcsönei jól jöhetnek, ha egy kisebb pénzzavarba kerülsz – az alábbiakban megmutatjuk, miért érdemes velük foglalkozni!   

Tovább olvasom