Hirdetés

Milyen személyi kölcsönök közül választhatunk a K&H Banknál?

2022.09.02.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2022. szeptember 2. 12:05

Személyi kölcsönt szeretnél igényelni, és előtte minél több ajánlatot ismernél meg? Az alábbiakban a K&H Bank konstrukcióit ismertetjük!

Milyen személyi kölcsönök közül választhatunk a K&H Banknál?

A személyi kölcsönök piaca annak ellenére is hatalmas, hogy az utóbbi időszakban komolyan megdrágultak a hitelek; sokak számára ez a legmegfelelőbb hiteltípus a céljaik eléréséhez, és egyszerűen hozzá is tudnak jutni.

Mivel gyakorlatilag az összes kereskedelmi bank kínál személyi kölcsönöket, a választás nem egyszerű, minden ajánlatot megismerni pedig szinte lehetetlen; ezt szeretnénk némileg megkönnyíteni azzal, hogy részletesen ismertetjük a K&H Bank személyi kölcsöneit.

K&H személyi kölcsön

A K&H személyi kölcsön egy általános, szabad felhasználású hitelkonstrukció, amelynek esetében a THM 14,8-19,3%, a futamidő 2-7 év lehet, a hitelösszeg pedig 300 ezertől 7 millió forintig terjedhet, illetve, ha az igénylő igazolható jövedelme nem éri el a nettó 300 ezer forintot, akkor a maximális hitelösszeg lecsökken 5 millió forintra.

A K&H személyi kölcsön garantálja a futamidő végéig fix kamatot és törlesztőrészletet, az igénylése pedig egyszerűen, a K&H e-bankban és a K&H mobilbankban is elintézhető, ráadásul az i9génylés során kérhető hozzá úgynevezett törlesztési biztosítás is. Fontos, hogy nem K&H ügyfelek számára is igényelhető otthonról.

K&H személyi kölcsön lakásfelújításra

A K&H személyi kölcsön lakásfelújításra igényelhető változata az előzővel szemben nem szabad felhasználású, hiszen kizárólag lakásvásárlással és -felújítással kapcsolatos költségek fedezhetőek belőle.

Személyes, azaz bankfióki igénylés esetén akár 10 millió forint is igényelhető – online igénylésnél már csak 7 –, a THM 14,8-19,3%, a futamidő pedig akár 10 év is lehet.

A K&H személyi kölcsön lakásfelújításra igényelhető változata esetében szintén végig fix a kamat és a törlesztőrészlet, kedvezményes lakásbiztosítás és törlesztési biztosítás is köthető mellé, és online is igényelhető, ráadásul az előtörlesztés díjmentes.

K&H személyi kölcsön autóvásárlásra

A K&H személyi kölcsön autóvásárlásra fordítható változata hasonló az előbbiekhez, azaz a THM ebben az esetben is 14,8-19,3%, a futamidő 2-7 év lehet, az igényelhető hitelösszeg pedig 300 ezer és 8 millió forint között változhat.

A különlegessége a más típusú autófinanszírozási lehetőségekkel szemben, hogy az autó tulajdonosa nem a hitelt nyújtó cég, azaz a K&H Bank lesz, hanem a hiteligénylő. Emellett nem kötelező a CASCO megkötése sem, de ha megkötjük, a bank kedvezménnyel honorálja.

A K&H személyi kölcsön autóvásárlásra fordítható változata szintén igényelhető online is, a kamat és a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix, köthető hozzá törlesztési biztosítás is, és az előtörlesztés ebben az esetben is díjmentes.

K&H személyi kölcsön adósságrendezésre és hitelkiváltásra

A K&H Bank adósságrendezésre és hitelkiváltásra is kínál személyi kölcsönt, melynek THM-értéke szintén 14,8-19,3%, futamideje 2-6 év lehet, az igényelhető hitelösszeg pedig 300 ezertől 7 millió forintig terjedhet. Fontos, hogy ez a konstrukció kizárólag egy, vagy több másik hitel kiváltására használható fel, de igényelhető plusz kölcsönösszeg is, amely szabadon felhasználható.

A K&H személyi kölcsön adósságrendezésre és hitelkiváltásra fordítható változata mellé nem csak törlesztési biztosítást, de kedvezményes CASCO-t és lakásbiztosítást is lehet kötni, emellett bármikor elő- és végtörleszthető.

A K&H személyi kölcsönök igénylésének feltételei

A K&H személyi kölcsöneit olyan ügyfelek igényelhetik, akik betöltötték a 18. életévüket, és a kölcsön lejáratakor még nem érik el a 65. életévet, rendelkeznek állandó magyarországi lakhellyel és telefonos elérhetőséggel, alkalmazotti munkaviszonyban a próbaidő letelte után dolgoznak, vagy több, mint egy éve vállalkozóként tevékenykednek, és van egy teljes lezárt üzleti évük, illetve nyugdíjas ok, továbbá nem szerepelnek a Központi Hitelinformációs Rendszerben negatív státuszban.

Amennyiben felkeltették az érdeklődésedet a K&H Bank személyi kölcsönei, hasonlítsd össze őket oldalunkon a többi pénzintézet ajánlataival, majd válaszd a számodra leginkább megfelelőt, és indítsd el az igénylési folyamatot mindössze néhány kattintással!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

A lakás- és egyéb támogatásokat érintő módosítások

A lakás- és egyéb támogatásokat érintő módosítások

2021.11.23.

A lakástámogatások mellett az egyéb kedvezmények is módosultak nemrég; ha még csak most készülsz az igénylés elindítására, érdemes elolvasnod alábbi bejegyzésünket.

Tovább olvasom
Megéri-e személyi kölcsönből autót vásárolni?

Megéri-e személyi kölcsönből autót vásárolni?

2022.04.04.

Személyi kölcsönből autót vásárolni lehetséges, de léteznek más lehetőségek is; az alábbiakban ezeket vesszük górcső alá.

Tovább olvasom
Lízing, vagy autóhitel: melyik az előnyösebb?

Lízing, vagy autóhitel: melyik az előnyösebb?

2022.10.18.

Lízingből, vagy autóhitelből vásároljunk inkább autót? Melyik az előnyösebb? Az alábbi cikkből mindent megtudhatsz!

Tovább olvasom
Új autó vásárlása – milyen hitelből finanszírozzuk?

Új autó vásárlása – milyen hitelből finanszírozzuk?

2022.01.12.

Nem sok olyan férfi van, akinek ne vágyna új autóra. A gyártósorról legurult autónak még az illata is más, mint egy használt autóké. Az új autók azonban sokba kerülnek, ezért felmerülhet bennünk, hogy hitelből vásároljuk meg azt. Utánajártunk, hogy egy új autó vásárlását milyen hitelből finanszírozzuk.

Tovább olvasom