Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Milyen személyi kölcsönök közül választhatunk a K&H Banknál?

2022.09.02.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2022. szeptember 2. 12:05

Személyi kölcsönt szeretnél igényelni, és előtte minél több ajánlatot ismernél meg? Az alábbiakban a K&H Bank konstrukcióit ismertetjük!

Milyen személyi kölcsönök közül választhatunk a K&H Banknál?

A személyi kölcsönök piaca annak ellenére is hatalmas, hogy az utóbbi időszakban komolyan megdrágultak a hitelek; sokak számára ez a legmegfelelőbb hiteltípus a céljaik eléréséhez, és egyszerűen hozzá is tudnak jutni.

Mivel gyakorlatilag az összes kereskedelmi bank kínál személyi kölcsönöket, a választás nem egyszerű, minden ajánlatot megismerni pedig szinte lehetetlen; ezt szeretnénk némileg megkönnyíteni azzal, hogy részletesen ismertetjük a K&H Bank személyi kölcsöneit.

K&H személyi kölcsön

A K&H személyi kölcsön egy általános, szabad felhasználású hitelkonstrukció, amelynek esetében a THM 14,8-19,3%, a futamidő 2-7 év lehet, a hitelösszeg pedig 300 ezertől 7 millió forintig terjedhet, illetve, ha az igénylő igazolható jövedelme nem éri el a nettó 300 ezer forintot, akkor a maximális hitelösszeg lecsökken 5 millió forintra.

A K&H személyi kölcsön garantálja a futamidő végéig fix kamatot és törlesztőrészletet, az igénylése pedig egyszerűen, a K&H e-bankban és a K&H mobilbankban is elintézhető, ráadásul az i9génylés során kérhető hozzá úgynevezett törlesztési biztosítás is. Fontos, hogy nem K&H ügyfelek számára is igényelhető otthonról.

K&H személyi kölcsön lakásfelújításra

A K&H személyi kölcsön lakásfelújításra igényelhető változata az előzővel szemben nem szabad felhasználású, hiszen kizárólag lakásvásárlással és -felújítással kapcsolatos költségek fedezhetőek belőle.

Személyes, azaz bankfióki igénylés esetén akár 10 millió forint is igényelhető – online igénylésnél már csak 7 –, a THM 14,8-19,3%, a futamidő pedig akár 10 év is lehet.

A K&H személyi kölcsön lakásfelújításra igényelhető változata esetében szintén végig fix a kamat és a törlesztőrészlet, kedvezményes lakásbiztosítás és törlesztési biztosítás is köthető mellé, és online is igényelhető, ráadásul az előtörlesztés díjmentes.

K&H személyi kölcsön autóvásárlásra

A K&H személyi kölcsön autóvásárlásra fordítható változata hasonló az előbbiekhez, azaz a THM ebben az esetben is 14,8-19,3%, a futamidő 2-7 év lehet, az igényelhető hitelösszeg pedig 300 ezer és 8 millió forint között változhat.

A különlegessége a más típusú autófinanszírozási lehetőségekkel szemben, hogy az autó tulajdonosa nem a hitelt nyújtó cég, azaz a K&H Bank lesz, hanem a hiteligénylő. Emellett nem kötelező a CASCO megkötése sem, de ha megkötjük, a bank kedvezménnyel honorálja.

A K&H személyi kölcsön autóvásárlásra fordítható változata szintén igényelhető online is, a kamat és a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix, köthető hozzá törlesztési biztosítás is, és az előtörlesztés ebben az esetben is díjmentes.

K&H személyi kölcsön adósságrendezésre és hitelkiváltásra

A K&H Bank adósságrendezésre és hitelkiváltásra is kínál személyi kölcsönt, melynek THM-értéke szintén 14,8-19,3%, futamideje 2-6 év lehet, az igényelhető hitelösszeg pedig 300 ezertől 7 millió forintig terjedhet. Fontos, hogy ez a konstrukció kizárólag egy, vagy több másik hitel kiváltására használható fel, de igényelhető plusz kölcsönösszeg is, amely szabadon felhasználható.

A K&H személyi kölcsön adósságrendezésre és hitelkiváltásra fordítható változata mellé nem csak törlesztési biztosítást, de kedvezményes CASCO-t és lakásbiztosítást is lehet kötni, emellett bármikor elő- és végtörleszthető.

A K&H személyi kölcsönök igénylésének feltételei

A K&H személyi kölcsöneit olyan ügyfelek igényelhetik, akik betöltötték a 18. életévüket, és a kölcsön lejáratakor még nem érik el a 65. életévet, rendelkeznek állandó magyarországi lakhellyel és telefonos elérhetőséggel, alkalmazotti munkaviszonyban a próbaidő letelte után dolgoznak, vagy több, mint egy éve vállalkozóként tevékenykednek, és van egy teljes lezárt üzleti évük, illetve nyugdíjas ok, továbbá nem szerepelnek a Központi Hitelinformációs Rendszerben negatív státuszban.

Amennyiben felkeltették az érdeklődésedet a K&H Bank személyi kölcsönei, hasonlítsd össze őket oldalunkon a többi pénzintézet ajánlataival, majd válaszd a számodra leginkább megfelelőt, és indítsd el az igénylési folyamatot mindössze néhány kattintással!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Lízing, vagy autóhitel: melyik az előnyösebb?

Lízing, vagy autóhitel: melyik az előnyösebb?

2022.10.18.

Lízingből, vagy autóhitelből vásároljunk inkább autót? Melyik az előnyösebb? Az alábbi cikkből mindent megtudhatsz!

Tovább olvasom
A lakás- és egyéb támogatásokat érintő módosítások

A lakás- és egyéb támogatásokat érintő módosítások

2021.11.23.

A lakástámogatások mellett az egyéb kedvezmények is módosultak nemrég; ha még csak most készülsz az igénylés elindítására, érdemes elolvasnod alábbi bejegyzésünket.

Tovább olvasom
Vagyonszerzési illeték: minden, amit tudnod kell

Vagyonszerzési illeték: minden, amit tudnod kell

2022.11.02.

A vagyonszerzési illetékről sokan megfeledkeznek, pedig fontos észben tartani, hiszen plusz kiadást jelent, méghozzá nem is kicsit.

Tovább olvasom
Mire terjed ki a casco biztosítás?

Mire terjed ki a casco biztosítás?

2021.10.05.

A Casco biztosítást az autónkra köthetjük meg. Nem kötelező, mint a KGFB, de bizony, jól jöhet egy általunk okozott balesetnél. Az autónk nagy érték, Casco-val tudjuk megvédeni. A Casco alapértelmezésben egy vagyonbiztosítás, ami az autónkban keletkezett károkat téríti meg.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával