fbpx

Unicredit Bank személyi kölcsön és lakáshitel 2022

Unicredit

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

THM 7,52% - 9,30%
Futamidő 60 - 360 hó
Hitelösszeg 1.000.000 Ft - 80.000.000 Ft

THM
7,52% - 9,30%

Futamidő
60 - 360 hó

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
Unicredit

Babaváró kölcsön

THM 0,43% ; 9,91%
Futamidő 72 - 240 hó
Hitelösszeg 1.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

THM
0,43% ; 9,91%

Futamidő
72 - 240 hó

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
Unicredit

Stabil kamat személyi kölcsön

THM 8,86% - 19,86%
Futamidő 12 - 96 hó
Hitelösszeg 300.000 Ft - 10.000.000 Ft

THM
8,86% - 19,86%

Futamidő
12 - 96 hó

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

UniCredit Bank Hungary Zrt.

Creditanstalt, HypoVereinsbank, Unicredit Bank. 1990 óta így változott az UniCredit Bank neve. A nemzetközi tulajdonosi, pénzügyi háttér és tapasztalat Magyarországon vezető pénzintézetté tette az UniCredit Bankot. Az önálló lízing és jelzálogüzletággal rendelkező bankcsoport biztos alapokon nyugszik, és stabilan fejlődik. Ahogy fejlődnek a technikai megoldásai és a pénzügyi termékei is. Biztosan találunk közöttünk számunkra megfelelőt.

UniCredit Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

Az UniCredit Bank Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitele a Magyar Nemzeti Bank előírásainak megfelelően egyszerű és gyors ügyintézést, könnyen érthető, előre meghatározott és áttekinthető feltételrendszert nyújt az igénylőknek. 

A lakáshitel a családok egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb beruházása. A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel a legjobb választás lehet ehhez, hiszen mind a feltételrendszere, mind a kondíciói ellenőrzöttek és fogyasztóbarátok. A hosszú távú elköteleződésünk egyik fontos kritériuma a biztonság. Ezt garantálja nekünk az UniCredit Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitele. 

Kamattámogatott Otthonfelújítási kölcsön az UniCredit Banktól

Ha igényelni akarunk UniCredit Otthonfelújítási kölcsönt, akkor a lakásunk felújításához utólag Otthonfelújítási támogatást kell igénybe vennünk, és meg kell felelnünk a támogatás jogszabályi feltételeinek. Az UniCredit Otthonfelújítási kölcsönt évi fix három százalékos, különösen kedvező kamattal, legfeljebb tíz évre igényelhetjük akkor, ha legalább egy gyereket nevelünk, aki velünk él. Ezt a maximum három millió forintos támogatást a lakásfelújításunk felének költségeire kaphatjuk meg, és ha a többit nem szeretnénk a saját megtakarításunkból kifizetni, akkor az Otthonfelújítási kölcsön a legjobb megoldás lehet. Az Otthonfelújítási kölcsön igénylésekor az Unicredit Banknak közvetlenül az Államkincstár fizeti ki a nekünk megítélt támogatás összegét. A tartozásunk pedig ennyivel csökkeni fog, vagyis azt már nem kell visszafizetnünk.   

UniCredit – hitelek szabad célra – személyi kölcsön

A személyi kölcsön a kölcsönök Ferrarija. Egyszerűen igényelhetjük, és korlátozás nélkül felhasználhatjuk. Kell ennél tökéletesebb megoldás? Nem kell. Az UniCredit személyi kölcsönt igényelhetünk lakáscélra, autó megvásárlásához, lakásfelújításra, de akár hitelkiváltásra is. Választható futamidő, választható hitelösszeg. Ahogy nekünk jó. Akár fix kamatozással is igényelhetjük, és ez előnyös a mostani, gyorsan változó gazdasági környezetben, ahol a jegybank az alapkamatot rendszeresen emeli. A személyi kölcsön azért jó, mert akár néhány napon belül utalják nekünk a hitelösszeget. Hogy megvalósíthassuk az álmainkat. Ami bármi lehet. Nincs korlátozás. Bármi lehet. Tényleg. 

Unicredit személyi kölcsön

UniCredit hitelkiváltás

A gazdasági folyamatok állandó változása miatt érdemes időről időre felülvizsgálni a meglévő hiteleinket. A kamatok nekünk kedvező irányba is változhatnak, bár most éppen nem ez a jellemző. De lehetnek akciók, és könnyen lehet, hogy időközben egy államilag támogatott kedvező kamatozású hitelre is jogosultak lettünk. Vagy akár vissza nem térítendő támogatást is kaphatunk. 

A hitelkiváltás ötlete leggyakrabban a lakáshiteleknél vetődhet fel. Egy lakáshitelnél hosszú a futamidő és többnyire magas a hitelösszeg. Egy lakáshitelnél a legvalószínűbb, hogy érdemes időt és az energiát fektetni a váltásba. Egy jól megválasztott új konstrukció esetén jóval kisebb havi törlesztőrészletet is elérhetünk. A szakértők szerint évente felül kellene vizsgálni a lakáshiteleinket, hiszen az elemzések azt mutatják, hogy a lakáshitelek jelentős részét megéri lecserélni. A hitelkiváltás célja általában az alacsonyabb törlesztőrészlet vagy a rövidebb futamidő elérése. Mindkét esetben jelentős lehet az az összeg, amit nem kell kifizetnünk. 

Másik hitelfajta, például a személyi kölcsön kiváltására is gondolhatunk. Arra is van lehetőségünk, hogy mindegyik hitelünket kiváltsuk egyetlen egyre. Ez átláthatóbbá teszi a kiadásinkat, és kevesebbet is kell havonta fizetnünk. A hitelkiváltással kapcsolatban felmerülhet még, hogy nem csökkentjük a havi kiadásainkat, de egy alacsonyabb kamatozású kölcsönnel, változatlan törlesztőrészlet mellett újabb hitelhez jutunk, amivel valóra válthatjuk az álmainkat.

Babaváró kölcsön az Unicredit Banktól

A Babaváró hitellel az állam a gyermekvállalásunkat támogatja. Ez a maximum tízmillió forintos szabad felhasználású kölcsön kamatmentessé válik a futamidő végéig az első gyermekünk megszületésekor. A harmadik gyermekünk megszületése után a Babaváró hitel átalakul egy vissza nem térítendő támogatássá, hiszen a fennmaradó kölcsönösszeget elengedi az állam, így azt nem kell visszafizetnünk. A Babaváró hitelt korlátozás nélkül felhasználhatjuk, a gyakorlatban ugyanúgy működik, mint egy személyi kölcsön. És a jogszabályok nem engedik, hogy a törlesztőrészletünk magasabb legyen havi 50 ezer forintnál. 

CSOK hitel – felújításra is

CSOK hitelt igényelhetünk állami kamattámogatással is, ha van gyerekünk. A CSOK hitelre azok jogosultak, akik megfelelnek a két vagy három gyermek után igényelhető Családok Otthonteremtési Kedvezmény vagy a Megelőlegezett Családok Otthonteremtési Kedvezmény feltételeinek, és a hitelcéljuk megvalósításához igénybe is veszik a CSOK-ot. Ez a hitelkonstrukció azonban önállóan nem vehető igénybe, csak akkor kaphatjuk meg, ha CSOK-ot is igényeltünk. A hitelt két, vagy több gyermeket nevelő házasok, élettársak és egyedülállók is kérhetik. Akkor is beadhatjuk az igénylésünket, ha gyereket vállaló házastársak vagyunk. Gyermeket azonban csak akkor vállalhatunk, ha egyikünk a kérelem beadásának időpontjában még nem érte el a negyvenedik életévét.

Hogyan válasszuk ki a legjobb UniCredit hitelt?

A kölcsönünk kiválasztása rendkívül fontos. Körültekintőnek kell lennünk, hiszen akár több évtizedre is elkötelezzük magunkat. A családunk jóléte, anyagi biztonsága függhet egy jó vagy rossz döntéstől. Ebben szakértő weboldalak hitelkalkulátorai és szakértő cikkei segíthetnek bennünket. Ki tudjuk választani a számunkra vállalható futamidőt, és azt a törlesztő részletet, amit biztosan fizetni tudunk. A Teljes Hiteldíj Mutató mellett a teljes visszafizetendő összeget is megmutatja nekünk a hitelkalkulátor. Ez is fontos, összehasonlító adat. Az nem jó, ha csak a kamatot nézzük, mert egy hitelnek egyéb költségei is lehetnek. A Teljes Hiteldíj Mutató az az adat, ami megmutatja, hogy valójában mennyibe kerül a hitelünk, és összehasonlíthatóvá is teszi a hiteleket. A választás egyszerű és gyors, és ezt a saját otthonunkban is megtehetjük. Már nem kell végigjárnunk a bankokat azért, hogy megtaláljuk a legideálisabb konstrukciót.

UniCredit – napi pénzügyek

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. univerzális kereskedelmi bankként bármely pénzügyi területen a rendelkezésünkre állhat. A hitelek mellett számlát vezethetünk az UniCreditnél, elhelyezhetjük a megtakarításainkat, betéti vagy hitelkártyát igényelhetünk, és biztosításokat is köthetünk. Az UniCredit egy olyan bank, ahol mindenre találunk megoldást. Tapasztalt szakértők segítenek bennünket a tanácsaikkal, és digitálisan is bankolhatunk, ha a modern, innovatív megoldásokat szeretjük. Az UniCredittel lépést tarthatunk a korral, legyen szó internetbankról, vagy online ügyintézésről. Az UniCredit mBankinggal zsebre is tehetjük a bankunkat. Csak le kell töltenünk az applikációt. Mert ez gyors, kényelmes és biztonságos.

Így kaphatod meg a hitelt

Unicredit Bank személyi kölcsön és lakáshitel 2022 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Unicredit Bank személyi kölcsön és lakáshitel 2022 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Unicredit Bank személyi kölcsön és lakáshitel 2022 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Unicredit Bank személyi kölcsön és lakáshitel 2022 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A kamat fontos, ha hitelt igényelünk, de a Teljes Hiteldíj Mutató az, ami megmutatja a kölcsönünk teljes költségét. Fontos, hogy mindig a THM-et nézzük, ne a kamatot. A Teljes Hiteldíj Mutató ugyanis tartalmazza a kölcsön szinte minden felmerülő költségét, nem csak a kamatot.

A hitel kiválasztásában segítséget nyújtanak a hitelkalkulátorok. Ezek a THM mellett a teljes visszafizetendő összeget, és a havi törleszőrészletet is megmutatják. Ezek alapján tudunk megfelelő döntést hozni. Ebben szakértő weboldal segítségét is igénybe vehetjük.

A THM a Teljes Hiteldíj Mutató rövidítése. A Teljes Hiteldíj Mutató egy összehasonlító adat, ami az általunk választott kölcsön költségei mellett azt is megmutatja, hogy melyik hitel kedvezőbb a számunkra. Minél kisebb a THM, annál kevesebbet kell visszafizetnünk. A választásnál mindig az alacsonyabb THM-ű hitelt érdemes választani.

Lakásfelújításhoz igénybe vehetünk piaci szabad felhasználású jelzáloghitelt, személyi kölcsönt, vagy a Babaváró hitelt is. Amennyiben megfelelünk a feltételeknek, CSOK hitelt is igényelhetünk a felújításhoz.

Igen. És a Babaváró hitelt korlátozás nélkül felhasználhatjuk. A Babaváró hitel a gyakorlatban ugyanúgy működik, mint egy személyi kölcsön. És a jogszabályok nem engedik, hogy a törlesztőrészletünk magasabb legyen havi 50 ezer forintnál.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Széchenyi Kártya Program 2022: fix, legfeljebb 3,5 százalékos kamatozású hitelek

Széchenyi Kártya Program 2022: fix, legfeljebb 3,5 százalékos kamatozású hitelek

2022.06.27.

A magyar kormány úgy döntött, hogy folytatja a Széchenyi Kártya Programot, amely a kis-, és középvállalkozások (kkv) hitelpiaci helyzetét igyekszik segíteni. Erre a jelenlegi gazdasági helyzetben ismét nagy szükség van, a program korábban szép eredményeket ért el.

Tovább olvasom
7 egyszerű spórolási tipp a hétköznapokra

7 egyszerű spórolási tipp a hétköznapokra

2022.06.24.

Spórolási tippekre van szükséged? A legjobb helyen jársz, mert az alábbiakban a leghétköznapibbakat mutatjuk be!

Tovább olvasom
Késedelmes törlesztés: így hajthatják be a bankok szeptembertől

Késedelmes törlesztés: így hajthatják be a bankok szeptembertől

2022.06.21.

A késedelmes törlesztés eddig is behajtható volt, és ezután is az lesz, csupán a folyamat változik szeptembertől.

Tovább olvasom
Légy óvatos, ha bankkártyával fizetsz külföldön!

Légy óvatos, ha bankkártyával fizetsz külföldön!

2022.06.17.

Ha bankkártyával fizetsz külföldön, megeshet, hogy átvernek, és ilyenkor futhatsz a pénzed után – tudd meg, hogyan védekezhetsz!

Tovább olvasom